Beste natvoer kat (2022) – smakelijk kattenvoer

Van het beste natvoer voor de kat zal je huisdier zeker genieten. Maar het moet ook een goede voedingswaarde hebben. De consumentenbond keek eerder al naar het beste kattenvoer. Wist je dat natvoer de beste keuze is voor je huisdier? Bekijk 5X het beste natvoer kat 2022.

Droogvoer versus natvoer

Wat is eigenlijk beter, droogvoer of natvoer? De consumentenbond heeft hier zijn hoofd over gebogen. Hieruit is gebleken dat natvoer zeker de voorkeur heeft. Dit lijkt nog het meest op het natuurlijke dieet van de kat. Het heeft een hoog vochtgehalte en bevat zo min mogelijk koolhydraten. Dit is belangrijk want een kat mag niet te veel koolhydraten.

 Droogvoer bevat te weinig vocht. Omdat katten toch al niet zoveel drinken zullen ze eerder uitdrogen. Bovendien bevatten brokjes veel koolhydraten, iets dat niet zo goed is voor het dier.

Beste natvoer kat 2022

Kijk je naar natvoer voor de kat dan vind je heel veel verschillende merken voorbijkomen. Het is vaak lastig om te bepalen waar je voor moet kiezen. Is dit een duur en bekend merk of is een heel goedkoop merk net zo goed? Hieronder vind je 5X het beste natvoer kat. Hierbij is vooral gekeken naar de best verkochte producten en gebruikerservaringen.

1. FELIX Soup Vis Selectie

Natuurlijk behoort het bekende merk Felix tot het beste natvoer kat. Van dit merk ontvang je een groot verpakking van maar liefst 24 kuipjes. Heeft een inhoud van 48 g en het betreft een heerlijk vissoepje, speciaal voor de kat. Helpt ook om voldoende vocht op te nemen. Dit natvoer bevat belangrijke vitaminen en mineralen waaronder ook omega 6 vetzuren.

Een  volwassen kat van vier kilo heeft dagelijks een portie nodig. Vandaag geen kunstmatige smaakstoffen en wordt door veel katten smakelijk opgegeten. Dit natvoer wordt door kattenbezitters dan ook zeer goed beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren. Een uitstekende keus wanneer je het beste voor je kat wil.

Bekijk FELIX Soup Vis Selectie

2. Whiskas 1+ Adult-  in saus

Vanaf de leeftijd van een jaar mag je kat genieten van dit beste natvoer van het merk Whiskas. Je ontvangt 40 zakjes van elk 100 g, natuurlijk in verschillende smaken. Het Whiskas natvoer geeft je kat de energie die hij nodig heeft. Bevat stukjes vlees met natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk zitten er ook belangrijke vitaminen en mineralen in.

Dit natvoer is meer dan 200 keer beoordeeld en ontvangt een score van 4,7 van de 5 sterren.  Katteneigenaren zijn vooral tevreden over de kwaliteit en het genot waarmee een huisdier dit opeet. Dit is dan ook een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar goed natvoer voor de volwassen kat.

Naar Whiskas 1+ Adult-  in saus

3. Felix Elke Dag Feest

Het is elke dag feest met het katten natvoer van het merk Felix. Een verpakking bevat maar liefst 80 zakjes van elk 100 g. Hierbij is er keuze uit de smaken rund, kip, tonijn en kabeljauw. Bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het gaat dus om volwaardige en 100% natuurlijke ingrediënten. Pluspunt is dat dit kattenvoer ook nog eens omega 6 vetzuren bevat.

Meer dan 100 kattenbezitters beoordeelden dit kattenvoer en gaven het een score van 4,8 sterren. Voordelen zijn de lange houdbaarheid en de hoge kwaliteit, maar natuurlijk ook de smaak (beoordeeld door katten zelf). Dit product is zeer geschikt voor kieskeurige katten.

Bekijk Felix Elke Dag Feest

4. Gourmet Perle Mini Filets

Het merk Gourmet ken je vast wel van de bijzondere tv-reclames. Het staat voor luxe en kwaliteit en dus ook voor het beste natvoer kat. Een verpakking bevat 60 zakjes in de smaken konijn, zalm, rund en kip. Een echte verwennerij voor elke kat. Geschikt voor volwassen katten maar ook voor kittens.

Net als veel andere kattenvoer bevat ook dit product geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid van de kat. Het merk Gourmet scoort altijd goed bij kattenliefhebbers. Dit product is beoordeeld met een 4,7 van de 5 sterren. Uit gebruikersreviews blijkt dat katten dit natvoer uitermate lekker vinden.

Naar Gourmet Perle Mini Filets

5. Pro Plan Kat Sterilised Nutrisavour

Speciaal voor gesteriliseerde/gecastreerde katers en poezen is er het beste natvoer kat van het merk Purina Pro Plan. Het is een complete en gebalanceerde voeding die voorzien is van alle belangrijke voedingsstoffen. Het bevat een vochtgehalte van 78% en een eiwitgehalte van 13%. Daarnaast bevat het ook belangrijke vitamine en mineralen waaronder vitamine A, taurine en koper. Deze voeding is bedoeld om de urinewegen gezond te houden, iets dat na castratie of sterilisatie ontzettend belangrijk is.

Een volwassen kan het van 4 kg heeft dagelijks drie maaltijdzakjes nodig. Een verpakking bevat 10 zakjes van elk 85 g. Door meerdere verpakkingen te bestellen heb je voldoende voorraad in huis. Dit kattenvoer is van een hoge kwaliteit en katten vinden het ook nog eens erg lekker. Het gevolg is een glanzende vacht en geen last van de darmen of urinewegen. Wordt beoordeeld met maar liefst 4,8 sterren.

 Bekijk Pro Plan Kat Sterilised Nutrisavour

Met deze laatste ben je aanbeland aan het complete overzicht beste natvoer kat van dit moment. Online bestellen is erg makkelijk: je hoeft de deur niet uit en ontvangt het product de volgende dag al in huis (uitzonderingen daargelaten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven