Training hondengedrag

Training hondengedrag

Leer je hond begrijpen

4.8/5

Digitaal lesmateriaal
Inclusief een interactieve les
Gratis certificaat

€ 49

14 dagen gratis uitproberen

AlgemeenProgrammaCertificaat

Algemeen

Je hond is je beste maatje, maar soms begrijp je hem of haar niet. Met de training hondengedrag leer je waarom jouw hond bepaalde dingen doet. Hierdoor begrijp je hem beter en kun je eventueel bijsturen.

De zodier.nl training ‘Hondengedrag’ is voor iedereen met een hond, groot of klein, jong of oud. Je maakt kennis met verschillende hondenrassen en hun gedrag, hoe je jouw hond zindelijk maakt en veel informatie over rangorde en opvoeding. De meest belangrijke opvoedingsproblemen worden besproken. Bij de training krijg je handige praktijkopdrachten.

Puppy’s, volwassen honden en senioren

Jonge honden verkennen de wereld om zich heen. Door puppy’s de juiste aandacht te geven worden ze goed opgevoed. Heb je een volwassen hond? Soms vertoont deze ongewenst gedrag. Je moet dan terug naar de basis. Terwijl je van senior honden soms heel ander gedrag ziet dan je gewend bent.

In de training én middels praktijkopdrachten, leer je:

  • Waarom je hond bepaald gedrag vertoont
  • Goed gedrag belonen
  • Ongewenst gedrag corrigeren
  • Interactie met je hond
AlgemeenProgrammaCertificaat

Het programma

Soms wordt gezegd dat een hond menselijke eigenschappen heeft. Dat klopt, maar het is een veel gemaakte fout om te denken dat een hond hetzelfde is als een mens. Wil je goed communiceren met je hond en zijn/haar gedrag begrijpen, dan moet je weten waar bepaald of ongewenst gedrag vandaan komt.

Leer in de training alles over de natuurlijke rangorde, socialisatie, opvoeding, gedrag en nog veel meer.

Leren op je eigen tempo

De training hondengedrag duurt bij een gemiddeld studietempo ongeveer twee maanden. Hierbij leer je één les per week. Wanneer je meerdere lessen per maand bestudeert, ben je sneller klaar. Maar dit hoeft niet! Jij bepaalt op welk tempo je over hondengedrag studeert.

Bij de training zit een interactieve les inbegrepen. Heb je vragen over de dingen die je tijdens de training leert? Of wil je meer weten over de oefenopdrachten? Meld je voor de interactieve les aan, hierbij heb je keuze uit verschillende dagen en tijdstippen. Na aanmelding word je toegelaten tot de virtuele classroom. Er kunnen maximaal 15 deelnemers in een virtuele classroom, om zo iedereen de kans te geven om vragen te stellen. Het leuke is dat je anderen ook vragen hoort stellen, waar je een hoop van leert.

Tijdens de interactieve les kun je niet alleen je vragen stellen, ook zie je nog wat leuke weetjes over hondengedrag voorbijkomen. Deze weetjes staan niet in je digitale leerboek!

Lukt het gedurende de training niet om je aan te melden voor de interactieve les? Geen probleem, je kunt tot 12 maanden ná de start van jouw training, deelnemen aan de interactieve les. Dit is uniek in Nederland.

Digitaal leerboek en toegang tot de opdrachten

Je ontvangt de lessen in een digitaal leerboek. De opdrachten vind je in de digitale leeromgeving van zodier.nl. Hiervoor krijg je een inlogcode.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de training hondengedrag sta je er niet alleen voor. Je kunt deelnemen aan een interactieve les. Handig om vragen te stellen of dieper op een bepaald onderwerp in te gaan. De interactieve les duurt ongeveer 70 minuten. Met maximaal 15 deelnemers heb je dus voldoende tijd om je vragen te stellen.

Contact leggen met anderen die de training volgen

Door deel te nemen aan de interactieve les, kom je in contact met andere deelnemers. Leuk om van elkaar te leren, maar ook contact te leggen. Wie weet vind je in de virtuele classroom een gezellig wandelmaatje of een oppas voor je hond.

Certificaat

Een certificaat ontvang je gratis wanneer je de eindopdracht hebt ingezonden. Je moet een voldoende (5,5 of hoger) scoren om het certificaat te ontvangen.

Reviews


“Fijne training om goed met je pup om te gaan.”


“Ik begrijp het gedrag van mijn hond nu beter.”


“Mijn border collie was al lief, maar nu hebben we een nóg betere band”


Schuiven naar boven