Pest Reject tegen ongedierte: een review

Je hebt last van muizen, zilvervisjes, spinnen of andere ongewenste gasten. Pest Reject tegen ongedierte zo goed moeten werken. Het gaat hier om een artikel dat ongedierte verjaagt middels ultrasone geluiden. Je kunt hier je vraagtekens bij zetten want werkt zoiets echt goed? In deze review lees je alles over Pest Reject.

Dit is Pest Reject

Je leest eerst kort iets over Pest Reject. Is dit een product dat vanuit een Aziatische webshop geïmporteerd wordt of gaat het echt om een Europese fabrikant? Ondanks dat het overal in Nederland verkocht wordt gaat het hier toch echt om een Aziatisch product. Bij AliExpress is Pest Reject verkrijgbaar voor ongeveer € 3 (exclusief verzenden). In Nederland betaal je rond de € 10 (inclusief verzenden).

Wacht even voordat je Pest Reject bij AliExpress bestelt, want je hebt dan niet recht op de Europese garantie en service. Voor die paar euro meer kun je dit product beter bij een Nederlandse webshop bestellen. Je maakt dan aanspraak op de Nederlandse garantietermijn en service met betrekking tot ruilen of retour sturen.

Pest Reject: de werking

Goed, je hebt iets kunnen lezen over de prijs van Pest Reject, maar hoe werkt het apparaat precies? Deze ongediertebestrijder werkt middels een ultrasonische techniek. Het apparaat produceert geluidsgolven die voor mensen niet hoorbaar zijn. De geluidsgolven zijn wel hoorbaar voor ratten en muizen, insecten en ander ongedierte.

De ultrasonische frequentie wordt door dieren als hinderlijk ervaren. Het veroorzaakt onrust waardoor ze liever vertrekken. Je doodt hier dus geen ratten, muizen of insecten mee maar verjaagt ze. Diervriendelijk en ook nog eens milieuvriendelijk. Bovendien is dit product veilig voor huisdieren en kleine kinderen.

Pest Reject review

Veel mensen denken dat producten die afkomstig zijn uit een Aziatisch land niet goed werken. Bedenk echter dat het juist de Chinezen zijn die ontzettend vindingrijk zijn. Pest Reject tegen ongedierte schijnt bij de meeste mensen ontzettend goed te werken. Kijk maar eens naar onderstaande review.

Voor deze review is gebruik gemaakt van beoordelingen die der echte gebruikers zijn geplaatst. Het maximale dat dit product aan score kan behalen is 5 sterren. De Pest Reject ontvangt een gemiddelde beoordeling van 3,9 sterren. Dit zou op je schoolrapport een 7,8 zijn en dat is helemaal niet slecht.

Naar Pest Reject

Wat vinden gebruikers van dit product? Even wat algemene reviews op een rij:

 • Veilig in gebruik
 • Aardig effectief in de bestrijding tegen muizen
 • Duurt enkele dagen voordat het werkt
 • Goedkoper dan het inschakelen van een ongediertebestrijder
 • Werkt goed tegen zilvervisjes aan muggen
 • Klein en onopvallend product

Zijn er ook negatieve reviews over Pest Reject? Natuurlijk, elk product heeft naast voordelen ook wat nadelen. Dit apparaat toont een blauw licht. Wanneer je de Pest Reject in de slaapkamer gebruikt dan kan het blauwe licht als hinderlijk worden ervaren. Daarnaast werkt dit apparaat bij sommige gebruikers niet tegen insecten. Er zitten nog steeds spinnen of vliegen in de kamer waarin het apparaat gebruikt wordt.

Hier moet wel een kanttekening bij geplaatst worden. Spinnen, vliegen en andere insecten kunnen niet zomaar de woning uit. Ze hebben vaak moeite om de uitgang te vinden. Veel insecten vliegen wel naar het licht toe maar knallen dan tegen het raam aan. Het is dan ook lastig om insecten effectief middels Pest Reject uit de woning te krijgen, of je moet ze een handje helpen. Ter voorkoming van insecten in de woning werkt dit wel ontzettend goed.

Tegen welk ongedierte werkt Pest Reject voet?

Pest Reject is niet bedoeld voor het verjagen van allerlei soorten dieren. Het heeft een zeer hoge frequentie waardoor het nauwelijks wordt waargenomen door katten, honden of veel andere dieren. Pest Reject werkt het beste tegen de volgende dieren en insecten:

 • Ratten en muizen
 • Allerlei soorten vliegen
 • Muggen
 • Kakkerlakken
 • Verschillende soorten kevers
 • Mieren
 • Spinnen
 • Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes

Zo neem je het apparaat in gebruik

Zodra je Pest Reject koopt en binnenkrijgt haal je het uit de verpakking. Je zult zien dat dit apparaat geen gebruik maakt van batterijen. Je steekt het gewoon in het stopcontact. Doe dit liever niet direct naast het bed, dit kan hinderlijk zijn voor jezelf. Gebruik het apparaat ook niet in de buurt van een vogelkooi of het verblijf van kleine huisdieren. Denk hierbij aan konijnen, cavia’s, ratten of muizen die je als huisdier houdt maar ook hamsters of andere knagers.

Volgens de producent hebben grote dieren waaronder katten en honden geen last van de Pest Reject. Waarom dit precies is dat wordt niet uitgelegd. Mogelijk heeft het met de afmeting van het dier en de frequentie van de Pest Reject te maken.

Hoe lang moet je Pest Reject gebruiken?

Het is echt niet zo dat Pest Reject al na een dag gewerkt. Je moet het apparaat gedurende minimaal een week zijn werking laten doen. Heb je last van muizen of ratten dan zul je merken dat deze langzaam vertrekken. Bij sommige mensen kan het tot wel drie maanden duren voordat ze van al het ongedierte af zijn.

Het probleem is dat veel mensen ongeduldig zijn. Ze verwachten dat Pest Reject al na enkele uren effectief is, dit is in de praktijk niet zo. Juist door die hoge verwachting ontvangt Pest Reject soms onterechte negatieve reviews.

Onschadelijk voor mensen

Voordeel van Pest Reject is dat je geen chemische bestrijdingsmiddelen in hoeft te zetten. Het is al langer verboden om gif tegen ratten of muizen te gebruiken. Wanneer je insecten bestrijdt middels een vliegenspray dan dood je hiermee alle insecten in huis, dus ook de goede waaronder vlinders of spinnen. Bovendien moet je bij gebruik van een insectenspray tegen vliegende insecten altijd huisdieren uit de ruimte verwijderen. Toch kan dit middel effectief zijn om eenmalig tegen insecten te behandelen.

Bekijk insectenspray

Het grootste voordeel van Pest Reject is dat het veilig voor mens en dier is. Het brengt geen schade aan het milieu toe. Bovendien hoef je geen dure ongediertebestrijder in te schakelen. Voor die paar euro is het zeker aan te raden om gedurende 2-3 weken Pest Reject uit te proberen.

Eén gedachte over “Pest Reject tegen ongedierte: een review

 1. Pest Reject werkt goed, te goed zelfs want mijn vrouw heeft ook ons huis verlaten.
  Na het apparaat uit de stekker gehaald te hebben, stond ze er na drie dagen terug.
  Prima te gebruiken bij gezinsspanningen in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven