Over

Zodier.nl is een initiatief van Bianca, SEO tekstschrijver én groot liefhebber van dieren.

Die liefde voor dieren begon al heel vroeg. Als kind zat ik urenlang in de bibliotheek om alles over vlinders te leren. Wat een fascinerende insecten! Mijn eerste huisdier was een goudhamster. Kruimel, ach wat was ze lief. Later volgde nog een aquarium met goudvissen en nóg later tropische vissen.

Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen was er geen houden meer aan. Van een hond, konijn en dwergpapegaai groeide het aantal huisdieren uit naar meer dan 50 stuks. Zo kwam ik in de fokkerij voor raskonijnen terecht. Ik werd lid van de plaatselijke konijnenvereniging en deed mee aan konijnententoonstellingen. Verder werd ik ook lid van de VEZ (Vereniging Exotische Zoogdieren).

In het jaar 1998 volgde ik de opleiding ‘hondentoileteerbedrijf’ en startte een hondentrimsalon. Daarnaast draaide ik enkele uren per week mee bij een dierenarts, waar ik assisteerde.

Alles wat loopt, rent, vliegt, zwemt of kruipt is mij lief. Zodier.nl is dan ook vanuit deze liefde én passie ontstaan. Maar ook vanuit mijn passie voor schrijven.

De artikelen op deze website zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het gebeuren dat er ergens een foutje in zit of informatie verouderd is/ niet klopt. Laat dit gerust even weten op foutje@zodier.nl. Ik ben je hier dankbaar voor. De datum bij artikelen betreft altijd de laatst aangepaste datum. Sommige artikelen zijn al enkele jaren oud en worden regelmatig aangepast, ze krijgen dan een nieuwe datum. Zo ziet het er weer fris uit.

Met passie voor dieren,

Bianca