Over

Over zodier.nl


Waarom houdt de een onvoorwaardelijk van dieren en moet de ander er niets van hebben? Liefde kun je niet afdwingen maar één ding is wel duidelijk: dieren delen zonder voorwaarden hun trouw, loyaliteit en liefde.

Zodier.nl is het kenniscentrum voor dieren. Bij ons draait alles om de liefde voor dieren en de passie voor hun welzijn. We bieden cursussen en trainingen over hondengedrag en ander dierengedrag.

Oprichter Bianca heeft een levenslange liefde voor dieren en heeft haar kennis en ervaring omgezet in waardevolle educatieve programma’s. Als gedragsdeskundige voor zoogdieren en vogels deelt ze haar kennis met jou. Michelle, Karin en Ingrid leveren soms informatie of foto’s voor de website.

Educatie is de sleutel tot het verbeteren van dierenwelzijn. We willen je niet alleen voorzien van kennis, maar ook inspireren om op een verantwoorde en liefdevolle manier met dieren om te gaan.

Of je nu een ervaren huisdiereigenaar bent of binnenkort een huisdier verwelkomt, onze cursussen en trainingen bieden je praktische richtlijnen. Verbeter de band met je huisdieren door inzicht te krijgen in hun gedrag en behoeften.

Schrijf je vandaag nog in voor een van de cursussen of trainingen. Samen creëren we een beter leven voor dieren, gebaseerd op kennis, begrip en liefde.

Schuiven naar boven