Vogel camera

Een vogelcamera is praktisch om het doen en laten van je gevederde vriend in de gaten te houden. Maar je kunt een vogel camera ook in een nestkastje of bij een voederplaats hangen. Zo beleef je de mooiste momenten van vogels. Sommigen vogel camera’s zijn groot en gecamoufleerd, maar wel weerbestendig. Andere camera’s zijn klein en onopvallend.

Wifi vogel camera

Wat is er makkelijker dan een wifi vogel camera? Dankzij een wifiverbinding kijk je 24/7 wat vogels doen. Je hebt ook camera’s met bewegingsmelder. Zodra er een vogel aan komt vliegen dan springt de camera aan. Deze wifi vogel camera is ideaal voor het in de gaten houden van buitenvogels maar ook van kooivogels (binnen) of volièrevogels (buiten).

Gebruik je een wifi vogel camera voor buiten, dan moet deze weerbestendig zijn. Een minimale IP62 certificering is aan te raden, tenzij de camera droog en beschermend hangt. Je hebt ook de vogel camera app. Via de applicatie kun je alles zien wat de vogelcamera registreert.

Nestkast camera

Heb je al eens van de nestkast camera gehoord? Een nestkast met camera is kant-en-klaar verkrijgbaar, maar je kunt ook een losse camera in het nestkastje hangen. Hartstikke leuk om vogels te zien broeden, eitjes die uitkomen en hoe de jongen steeds groter worden. Je kunt ook voor een vogelhuis met camera gaan. Het gaat hier om een voederhuiscamera met bewegingssensor. Ideaal voor het observeren van tuinvogels.

Wat betaal je voor een nestkast met camera of een vogelhuisje met camera? Deze zijn verkrijgbaar voor een bedrag variërend van € 125-€ 250. Je kunt het ook goedkoper maken door een losse (verborgen) camera aan te schaffen. Voordeel is dat je goedkoper uit bent, nadeel is dat je wel zelf alles moet installeren.

Vogel camera kopen

Wil je de eigen vogel in de gaten houden of toch buitenvogels? Dit maakt een groot verschil met betrekking tot een vogel camera kopen. Binnenshuis heb je namelijk geen weerbestendige camera nodig. Een wifi vogel camera van een goedkoper merk is prima. Zo kun je altijd en overal in de gaten houden wat je vogel doet. Is deze vogel camera bedoeld voor buiten, dan ben je wel wat duurder uit.

Koop de vogel camera online. Je hebt een ruime keuze uit verschillende camera’s. Sommigen met camouflage, zodat je niet alleen vogels maar ook andere dieren kunt observeren. Andere camera’s juist weer klein en onopvallend. Bestel wanneer het je uitkomt en krijg de producten thuisbezorgd. Wat is online winkelen tegenwoordig makkelijk. Overigens vind je in de webshop nog veel meer producten voor vogels, honden, katten en andere (huis)dieren.

Schuiven naar boven