Roofmijt

Roofmijt kopen, de oplossing tegen spint en trips. Roofmijt is de natuurlijk vijand tegen onder andere spint, wolluis, trips, rouwvliegjes en bloedluis. Deze effectieve bestrijdingsmethode is ecologisch verantwoord en veilig voor mens en (huis)dieren. Roofmijt bestellen regel je gewoon online. Bekijk de producten, plaats het in het winkelmandje en krijg roofmijten thuisgestuurd.

Roofmijt tegen schadelijke insecten

Wat is roofmijt en hoe werkt het? Er zijn verschillende soorten roofmijten. De jonge roofmijten (nimfen) leven van de eieren van hun prooien. Volwassen roofmijten eten dagelijks 5-7 mijten van een andere soort. De roofmijt wordt veel ingezet als biologische bestrijding tegen verschillende insecten die schade aan planten toebrengen. Zo heb je de roofmijt tegen spint, varenrouwmug, trips, stromijt, wortelluis en bloedluis. De roofmijt werkt ook tegen springstaarten, miljoenpoten en kipluis.

Bijna niks anders is zo effectief als dit biologisch bestrijdingsmiddel. Dit komt omdat roofmijt en de hele dag door op jacht zijn. Elke afzonderlijke roofmijt kan 5-7 schadelijke insecten per dag wegwerken. De nimfen van de roofmijt zorgen er juist voor dat schadelijke insecten zich niet voortplanten.

Voordelen en nadelen roofmijt

Roofmijt in huis, is dit niet schadelijk? Roofmijten richten zich alleen op schadelijke plantenetende insecten. Ze laten mensen en huisdieren met rust. Roofmijt in huis is onschadelijk. Wanneer er geen voedsel meer aanwezig is dan jagen ze op elkaar of ze sterven. Je kunt roofmijt dus gerust binnenshuis inzetten. Bestrijding met roofmijt heeft een hoop voordelen.

Wat zijn de nadelen van roofmijt? Enig nadeel is dat roofmijten zich alleen voort kunnen planten wanneer het voldoende warm is. Daarom is het aan te raden om roofmijt op kamerplanten of tuinplanten vooral in de zomer toe te passen. Wanneer roofmijten zich voortplanten hoef je namelijk geen nieuwe verpakking te kopen.

Roofmijt bestellen

Direct roofmijt bestellen? Hierboven vind je relevante producten. Roofmijt kopen kan dus gewoon online, op een moment dat het jou uitkomt. Naast roofmijt kopen vind je nog veel meer producten. Klik gewoon op een van bovenstaande producten en je ziet direct de andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld aaltjes tegen varenrouwmug, insectenspray, muizenvallen en nog veel meer.

Zet roofmijt tegen spint, springstaartjes, luis of andere insecten in. Je kunt het zowel binnen als buiten toepassen. Zoek je nog roofmijten ervaringen? De meeste mensen hebben hier goede ervaringen mee, het werkt effectief. Houd wel rekening met de houdbaarheidsdatum. Na aankoop zijn roofmijten ongeveer zeven dagen te bewaren. Hierna moet je ze echt aan de kamerplanten, het kippenhok, dierenverblijf of de tuinplanten toevoegen, anders sterven ze van de honger.

Schuiven naar boven