Kamerplanten honden

Kamerplanten en honden, dat kan heel goed samengaan. Wel moet je dan voor veilige planten kiezen. Hieronder vind je niet giftige planten voor honden, katten en andere huisdieren. Creëer sfeer en ga voor een natuurlijke omgeving in je woning of op kantoor. Hier vind je de leukste honden kamerplanten. Alles wordt ook nog eens netjes thuisbezorgd.

Niet giftige planten voor honden

Sommige kamerplanten zijn giftig voor honden. Dit is het geval met de amaryllis, azalea, gatenplant, sanseveria en ook de yucca. Daarnaast zijn er nog meerdere giftige planten. Staat de plant lager bij de grond of kan het dier erbij, dan is het erg belangrijk dat je voor niet giftige planten voor honden kiest.

Veilige kamerplanten voor honden zijn onder andere de graslelie, bromelia en kwartjesplant. Ook de Kentia palm en de Mexicaanse dwergpalm zijn veilig voor huisdieren. Er zijn genoeg veilige honden kamerplanten verkrijgbaar. Deze planten hebben allemaal weer een andere verzorging nodig. Bijvoorbeeld de standplaats, van schaduw tot volle zon. Maar een halfschaduw kamerplant is natuurlijk ook mogelijk. Richt je woonkamer, keuken, slaapkamer of het kantoor op een mooie en natuurlijke manier in.

Niet giftige klimplanten voor honden

Ben je op zoek naar niet giftige klimplanten voor honden? Ideaal wanneer je een hondveilige tuin wil creëren. Niet giftige klimplanten zijn de bruidssluier, doornloze braam, framboos, druif of de hop. Soms wordt gezegd dat klimop (hedera) niet giftige is, maar de bladeren bevatten een giftige stof. Ook de besjes die van klimop afkomen veroorzaken diarree, buikpijn en soms verlamming. Klimop is dus niet veilig als kamerplant of tuinplant.

Zoek je veilige hangplanten voor honden? In veel gevallen kan een hond niet bij een hangplant omdat je de plant aan het plafond hebt hangen, of hij staat hoog op een kast. Houd er wel rekening mee dat elke kamerplant af en toe blaadjes verliest. Wanneer deze blaadjes op de grond terecht komen kan de hond hiervan eten. Kies daarom altijd voor niet-giftige hangplanten. Bijvoorbeeld de Graslelie, ideaal als veilige hangplant.

Honden kamerplanten kopen

Hoe leuk is dat, honden en kamerplanten combineren. Deze kamerplanten koop je gewoon online. Hartstikke hondvriendelijk en je krijgt de kamerplanten thuisbezorgd. Alles zit netjes in een doos verpakt waardoor er geen schade ontstaat. Mocht het in zeldzame gevallen toch gebeuren dat de kamerplant gekneusd aankomt? Neem contact op met de verkoper van de honden kamerplant. Je krijgt dan een nieuw exemplaar toegestuurd.

Honddvriendelijke kamerplanten zijn helemaal niet zo duur. Je betaalt hetzelfde als elke andere kamerplant. Voordeel is dat de kamerplanten voor honden echt veilig zijn. Je kunt dus gerust de hond alleen thuis laten. Uiteraard is het altijd beter dat het dier niet bij de kamerplanten kan komen, hij kan bijvoorbeeld alles kapot maken of aarde binnenkrijgen. Zorg dus dat de woning zo veilig mogelijk is ingericht.

Schuiven naar boven