Kakkerlakkenval

Een val voor kakkerlakken, perfecte onze te bestrijden. Deze insecten kunnen namelijk een hoop overlast veroorzaken. Iedereen weet wel hoe moeilijk het is om een kakkerlak weg te krijgen. Daarom is er de kakkerlakkenval. Alleen bij een ernstige plaag is het aan te raden om voor een van de andere bestrijdingsmethoden te kiezen.

Kakkerlakken bestrijden met een val

Last van kakkerlakken in de woning, het studentenhuis of het bedrijfspand? Het is belangrijk om zo snel mogelijk met deze insecten af te rekenen. Ze eten alles op wat ze tegengekomen en verspreiden ziekten. Daarnaast planten ze zich razendsnel voort. Voordat je het weet heb je het hele gebouw vol met kakkerlakken zitten. Kakkerlakken bestrijden kan op verschillende manieren, waaronder de kakkerlakkenval.

Hoe werkt de kakkerlakken val? Dit is een kartonnen plat doosje met lokstof. De kakkerlakken komen op de lokstof af en lopen zo de val in. In de val zit een lijmplaat waar de insecten overheen lopen. Door de aanwezige sterke lijm kunnen ze niet meer weg. Hierdoor blijven ze dus in de val. Het mooie aan een kakkerlakken val is dat het zowel de volwassen als de jonge kakkerlakken vangt.

Deze insecten herkennen

Een kakkerlak herkennen? Wanneer je eenmaal weet hoe ze eruit zien zul je dit nooit meer vergeten. In Nederland komen vooral de Duitse en de Amerikaanse kakkerlak voor. Deze soorten zijn 1,5 tot 4,5 cm groot. Het lichaam heeft een afgeplatte eivorm. Ze hebben zes poten, een groot schild en twee paar vleugels. Kakkerlakken in huis herken je door de zwarte uitwerpselen, stank en schade aan verschillende materialen.

Kakkerlakken bestrijden is echt belangrijk. Je kunt ter preventie de kakkerlakkenval neerzetten, dan weet je in ieder geval zeker dat je geen last hebt van deze hinderlijke insecten. Ook ideaal om kakkerlakken te bestrijden. In combinatie met de kakkerlakkenval kun je ook gebruik maken van een speciale spray. Hiermee pak je een klein gedeelte van de woning of een hele ruimte aan. Toch blijft het aan te raden om ook gebruik te maken van de kakkerlakkenval.

Kakkerlakkenval kopen

Een kakkerlakken val kopen? Dat doe je heel eenvoudig online. Bestel de val van je keuze en plaats hem in het winkelmandje. Soms is het handig om gelijk meerdere producten te bestellen. Bijvoorbeeld andere bestrijdingsmiddelen tegen kruipende en vliegende insecten. Of producten voor je huisdier. Je laat alles thuisbezorgen, wel zo makkelijk. Plaats de kakkerlakkenval zo snel mogelijk in de woning. Bedenk dat deze insecten zich voornamelijk in de keuken op warme plekken schuilhouden.

Het is belangrijk om regelmatig te controleren of je nog last hebt van kakkerlakken. Is dit het geval, dan vervang je de volle val voor een nieuw exemplaar. Op deze manier trek je zoveel mogelijk kakkerlakken aan en kunnen ze zich niet meer vermenigvuldigen of verspreiden. Bij een zeer ernstige plaag is het verstandig om een ongediertebestrijder in te schakelen.

Schuiven naar boven