Hondenfietskar

Samen erop uit met je hond, een hondenfietskar kopen is een echte aanrader. Deze hondenkar hang je achter de (elektrische) fiets. Een hondenfiets met veel vering is comfortabel, maar je hebt ook de goedkope variant. Een van de best verkochte merken is de hondenfietskar Doggyride. Hieronder vind je de best verkochte modellen waarbij er altijd iets van je budget bijzit.

Hondenfietskar tweedehands of nieuw

De vraag is of je een hondenfietskar tweedehands of nieuw moet kopen. Ga je voor een goedkope hondenfietskar en heb je niet al te hoge eisen, dan kun je best voor een tweedehands model gaan. Let er dan wel goed op dat deze in een uitstekende staat is. De ontwikkeling van hondenkarren gaat snel. De nieuwste modellen hebben een goede vering, zijn eventueel opvouwbaar of geschikt voor de elektrische fiets.

Al die vernieuwingen betekent niet direct dat je ook meer betaalt. Het is nog steeds mogelijk om voor een goedkope hondenfietskar te gaan. Nieuw zijn ze verkrijgbaar vanaf € 100 tot € 150, dat zijn de prijzen voor een goedkope hondenkar. De zeer comfortabele en kwalitatieve modellen kosten tussen de € 200 en € 400.

Hondenkar voor elektrische fiets

Heb je een elektrische fiets? Hier kun je flinke afstanden mee afleggen. Mag de hond mee, dan is een speciale hondenfietskar voor elektrische fiets aan te raden. Deze beschikt over een andere koppeling waardoor hij achter een elektrische fiets past. Let hier goed op want een normale hondenfietskar past niet achter de elektrische fiets. Je moet er dan een andere koppeling op zetten of je gaat direct voor de juiste hondenkar.

De wat betere hondenfietskarren zijn in veel gevallen voorzien van die extra koppeling. Hierdoor kan je trouwe viervoeter mee op de mooiste fietstochten. Ideaal tijdens zomerse dagen maar ook wanneer jullie een fietsvakantie houden. Of je nu een hondenfietskar voor elektrische fiets of een normaal model zoekt, je doet jezelf en je hond hier veel plezier mee.

Hondenfietskar kopen

Wat is de beste hondenfietskar? De Doggyride is van een hoge kwaliteit en wordt veel verkocht. Dit is zeker de beste hondenfietskar, ook wanneer je naar het comfort kijkt. Andere veel verkochte merken zijn de Flamengo, Duvo+ en de Doggyliner. Deze hondenkarren kost tussen de € 129 en € 199, dat valt best wel mee. Zorg ervoor dat de hondenfietskar voorzien is van een regenhoes, vliegengaas en een gordel om de hond vast te maken.

Een hondenfietskar kopen kan online. Hierboven vind je de beste hondenfietskar van dit moment (aan de hand van best verkochte modellen). Zoek je een andere hondenkar, klik dan op een van de producten. Je ziet dan direct relevante producten. Zo vind je de beste hondenfietskar die bij jouw situatie en wensen past. Bestel online en krijg hem thuisbezorgd, zo makkelijk is het.

Schuiven naar boven