Eendenvoer

Eendenvoer kopen voor tamme of wilde eenden? Het is belangrijk dat je voor het juiste eenden voer gaat. Dit is een onderhoudskorrel die je dagelijks aan de eenden voert. Ideaal wanneer je een of meerdere eenden als huisdier houdt. Daarnaast wordt dit eendenvoer gebruikt voor het voeren van wilde eenden. Je hebt keuze uit drijvend eendenvoer of een korrel die je op de grond of in een bakje aanbiedt.

Eendenvoer drijvend

Het meest populair is het drijvend eendenvoer. Voordeel hiervan is dat je het aan verschillende watervogels kunt voeren. Het blijft op het oppervlak van het water drijven en zinkt niet naar de bodem. Hiermee voorkom je bodemvervuiling. Eendenvoer drijvend is de beste keuze voor eenden en alle overige watervogels.

Kun je zelf eendenvoer maken? Veel mensen geven brood aan de eenden, maar dit is niet goed. Eendenvoer maken doe je door een mengsel van granen, rijst, vogelzaden en mais. Hier voeg je haver, sla en misschien wat wormen aan toe. Omdat eendenvoer maken vrij lastig is kun je beter drijvend eendenvoer kopen.

Goedkoop eendenvoer

Je wil niet teveel betalen en bent daarom op zoek naar goedkoop eendenvoer. Dit is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, bijvoorbeeld eendenvoer 20 kg. Hiermee haal je voldoende voorraad in huis. Natuurlijk kun je ook voor kleinere verpakkingen gaan, bijvoorbeeld 1 kg of 4 kg. Het is maar net wat je nodig hebt. Zoek je goedkoop eendenvoer, dan kun je beter voor een grootverpakking gaan. Grotere verpakkingen zijn naar verhouding altijd goedkoper.

Bijna overal kun je dit voer kopen. Bijvoorbeeld bij de Boerenbond, Intratuin of een andere dierenzaak. Net zo makkelijk bestel je eenden voer online. Hierbij heb je keuze uit verschillende merken en verpakkingen. Zo vind je altijd iets binnen je budget, belangrijk wanneer je goedkoop eendenvoer nodig hebt.

Voer voor eenden kopen (online)

Direct voer voor eenden kopen? Het beste eendenvoer (best verkocht) zijn de merken Garvo en Kasper. Natuurlijk zijn er nog veel andere merken verkrijgbaar, elk met een eigen prijs. Goed eenden voer bestaat uit een samenstelling van mais, tarwe, gerst en veel andere ingrediënten. Het bevat belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Bij de samenstelling wordt rekening gehouden met de natuurlijke voedingsbehoefte.

Natuurlijk moet eendenvoer van een hoge kwaliteit zijn. Hiermee is het geschikt voor liefhebbers van eenden maar ook voor fokkers. Bewaar eendenvoer altijd droog en op een niet al te warme plaats. Het liefst in een afgesloten voederton, dan blijft het langer goed. Bestel het eendenvoer online en laat het bij je thuis bezorgen. Het gemak van online winkelen komt naar je toe. Wanneer je op een van de producten klikt zie je nog veel meer eenden benodigdheden of gerelateerd voer.

Schuiven naar boven