Vogel accessoires

Ben je op zoek naar vogel accessoires voor parkiet, kanarie, papegaai, vink of een andere vogelsoort? Hier vind je de beste en leukste vogelaccessoires voor volière- en kooivogels. Alles tegen een betaalbare prijs. Verwen je vogel(s) met een goede huisvesting, lekker voer, leuk speelgoed en nog veel meer.

Volière- en vogelkooiaccessoires

Een ruime en veilige huisvesting is voor vogels belangrijk. Kies daarom voor ook een goede vogelkooi of een veilige volière nodig. Eventueel kun je ook al een binnenvolière denken, ook een praktische oplossing. Misschien ben je juist op zoek naar vogelkooi accessoires. Denk hierbij aan zitstokjes, voederbakjes, speelgoed, lekkere snacks, een slaaphuisje of andere vogelkooi accessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar.

Je Hebt ook volière accessoires. Dit zijn zitstokken, draaiplateaus, nachthokken, voederbakken maar natuurlijk ook vogel speelgoed. Deze volière accessoires maken het leven van de vogels er een stuk aangenamer op. Al deze vogel accessoires vind je gewoon online, wel zo makkelijk.

Vogel accessoires voor een valkparkiet, kanarie en nog veel meer

De vogelaccessoires zijn geschikt voor verschillende vogelsoorten. Bijvoorbeeld papegaaien, van grijze roodstaart tot ara. Maar ook dwergpapegaaien of kaketoes. Daarnaast heb je vogel accessoires voor valkparkiet, grasparkiet, Catherina parkiet en andere soorten. Let op want kanarie accessoires, maar ook die voor vinken, kwartels of andere vogeltjes met een rechte snavel zijn anders dan de vogel accessoires voor kromsnavels.

Het verschil tussen kromsnavels en vogels met een rechte snavel zit hem in het klauteren en klimmen,  (kromsnavels doen dit met hun snavel), het voedsel maar ook de manier van spelen. Voor kromsnavels heb je meer vogel accessoires op het gebied van speelgoed nodig, dit komt omdat ze graag overal aan zitten. Let dus evengoed op voor welk dier je de vogelaccessoires koopt.

Vogelkooi inrichten: zo doe je dat

Wil je de vogelkooi inrichten zodat je vogel zich prettig voelt? Dan heb je de volgende vogel accessoires nodig. Ten eerste natuurlijk een kooi of volière. Deze moet tochtvrij staan, niet in de volle zon, voldoende overzicht op de ruimte bieden en natuurlijk in jouw omgeving. Dat laatste is wel zo gezellig. Een vogelkooi mag niet dicht bij de keuken staan, hier kunnen tijdens het koken schadelijke dampen vrijkomen.

Een vogelkooi inrichten doe je zo dat de vogel op verschillende hoogtes kan zitten. Wel moet de vogel zijn vleugels nog kunnen strekken. Hang er ook wat speelgoed in waaronder een schommeltje, spiegeltje, klimmateriaal of ander speelgoed. Vergeet de voeder- en waterbakjes niet. Maak ook een apart bakje voor fruit, eiwit of grit. Al deze vogel accessoires vind je in de vogel webshop.

Schuiven naar boven