Purina One aanbieding – voordelig dierenvoer

Met de Purina One aanbieding ben je voordelig uit. Purina One is een merk van hondenvoer en kattenvoer. Dit merk staat voor een uitstekende kwaliteit maar kan wel prijzig zijn. Daarom ga je voor de beste Purina One aanbieding.  Ontdek waarom en waar je dit merk moet kopen.

Dit is Purina One

Gebruik je al lange tijd Purina One of is dit voor het eerst? Dit merk richt zich op kwalitatief voer voor honden en katten. Het gaat dan niet alleen om droogvoer (brokken) maar ook om natvoer. Daarnaast hebben ze voer voor speciale behoeften zoals gesteriliseerde dieren, katten of honden met een gevoelige spijsvertering of andere klachten.

[do_widget id=custom_html-7]

Purina/Purina One is een geregistreerd merk van Nestle.

Purina One aanbieding? Weet wat je koopt!

Let op met Purina One aanbiedingen, want sommige merken hebben een vergelijkbare verpakking. Kijk daarom altijd goed wat er op de verpakking staat en of het ook echt om dit merk gaat. De verpakking van Purina One hondenvoer ziet er wat anders uit dan het kattenvoer.

Best verkochte Purina One voer

Een Purina One aanbieding vind je soms bij de dierenwinkel en soms bij de supermarkt. Zo komt deze aanbieding af en toe bij de Kruidvat of Ah voorbij, maar ben je dan ook echt goedkoper uit? Wanneer er 20% tot 50% korting op de Purina One aanbieding zit dan ben je voordeliger uit.

Ga echter niet voor de eerste de beste Purina One aanbieding. Het is namelijk belangrijk dat het voer goed aansluit op de behoefte van je hond of kat. Benieuwd welk Purina One voer als beste verkoopt? Bekijk hieronder 3 populaire voeders van dit merk.

1. Purina One Sterilcat Adult – Kip/Tarwe – Kattenvoer – 6 kg

Dit is een zeer goed verkopende product van Purina One. Het gaat om kattenbrokken voor volwassen gesteriliseerde katten. Voorzien van kip en tarwe en natuurlijk de belangrijkste voedingsstoffen. Deze versterken de afweer van de kat van binnenuit. Daarnaast helpt het product om de stofwisseling gezond te houden, iets dat erg belangrijk is na sterilisatie of castratie.

Doordat gesteriliseerde of gecastreerde katten snel in gewicht aankomen bevat Purina One Sterilcat een goede verhouding eiwitten en vetten. Hiermee wordt het gewicht onder controle gehouden. Een aanrader voor gecastreerde en gesteriliseerde katten in de leeftijd van 3-8 jaar.

Bekijk Purina One Sterilcat

2. Purina ONE Adult – Zalm/Volkoren Granen – Kattenvoer – 3 kg

De tweede in de lijst best verkochte Purina One is het kattenvoer voor volwassenen in de smaken zalm & volkoren granen. Een complete voeding die geschikt is voor elke levensfase van de kat. Geeft veel energie en zorgt voor een glanzende vacht en stralende ogen. Dit product heeft een heerlijke smaak, iets waar de kieskeurige kat warm voor loopt.

Natuurlijk bevat dit kattenvoer van Purina One belangrijke voedingsstoffen die de darmgezondheid verbeteren. Dat het product goed verkocht wordt zie je ook terug in het aantal beoordelingen door gebruikers. Van de 5 sterren die een product maximaal kan krijgen ontvangt dit artikel maar liefst 4,8 sterren. Een echte aanrader dus.

Naar Purina One Adult

3. Purina One hondenbrokken Medium/Maxi 2,5Kg Adult Kip

Het hondenvoer van Purina One wordt misschien minder goed verkocht dan het kattenvoer maar is uiteraard ook van een uitstekende kwaliteit. De hondenbrokken zijn bedoeld voor honden van 2-8 jaar (volwassen dieren). Deze brokken zijn geschikt voor de middelgrote tot grote hond. Het bevat ingrediënten van kip, waarbij het eiwitgehalte 25% bedraagt. Dit geeft de hond veel energie en zorgt voor sterke spieren.

Bevat belangrijke voedingsstoffen en vitamine A, C, E en D3. Naast kip (17%) bevatten deze honden brokken ook tarwe (15,5%), mais, dierlijk vet en andere toegevoegde stoffen.

Bekijk Purina One hondenbrokken

Waar vind ik de beste Purina One aanbieding?

Wanneer je naar het merk Purina kijkt dan is dit duurder dan veel andere merken.  Afhankelijk van het product betaal je tussen de € 5 en € 7,50 per kilo. Met een Purina One aanbieding ben je natuurlijk voordeliger uit, soms al voor € 2,50 per kilo.

Waar vind je de beste Purina One aanbieding? Op de website supermarktaanbiedingen.com staan wel wat Purina One aanbiedingen maar deze zijn soms verlopen. Of de aanbieding is bij een supermarkt die niet bij jou in de buurt ligt. Dan heb je ook nog de website beslist.nl, hier kun je vooral online aanbieders vergelijken.

Mijn tip: wanneer je een aanbieding vindt, sla dan gelijk een grote hoeveelheid kattenvoer of hondenvoer in. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de maximale houdbaarheidsdatum. Brokken zijn 1 tot 1,5 jaar na productiedatum houdbaar. Zorg er dan wel voor dat je brokken in een onbeschadigde verpakking en droog bewaart. Natvoer is op zich ook lang houdbaar, de uiterste houdbaarheidsdatum vind je op de verpakking.

Schuiven naar boven