Parkietenkooi op standaard

Een mooi verblijf voor vogels met de parkietenkooi op standaard. Deze staat mooi in de woonkamer of hobbykamer. Voordeel van een parkietenkooi op standaard is dat je hem makkelijker kwijt kunt en hij is verplaatsbaar. Eventueel kun je ook voor de vogelkooi standaard wielen gaan. Op deze pagina vind je de beste kooien, speciaal voor parkieten en niet al te grote kromsnavels.

Een kooi met meubel of onderstel

Ga je voor een vogelkooi op wielen of een parkietenkooi met standaard? Het ziet allebei mooi uit. Een vogelkooi met meubel krijgt een vaste plek in huis. Natuurlijk kun je hem verplaatsen, bijvoorbeeld vanwege een andere inrichting of omdat je schoon moet maken. Voor een parkietenkooi op pootjes betaal je tussen de € 75 en € 100. Dat valt op zich wel mee.

Je hebt keuze uit verschillende kleuren en modellen. Bijvoorbeeld de zwarte of de witte vogelkooi. De meeste modellen zijn van stevig kunststof, maar je hebt ook een aantal parkietenkooien die van hout zijn. Over het algemeen is het aan te raden om voor een kooi met kunststof bak en metalen traliewerk te kiezen. Parkieten en andere kromsnavels kunnen nogal slopen, een houten kooi houdt dit niet lang vol.

Vogelkooi op wielen

Wil je de parkietenkooi regelmatig verplaatsen of af en toe buiten neerzetten? Kies dan voor een vogelkooi op wielen. Hartstikke makkelijk want je hoeft de kooi niet continu op te tillen. Zo kun je hem zelfs in je eentje verplaatsen. Een vogelkooi op wielen moet wel zeer stevig zijn, op deze pagina vind je hier een aantal voorbeelden van. Ook nu weer kun je kiezen uit verschillende afmetingen en modellen.

Je hebt bijvoorbeeld de binnenvolière van het bekende merk Duvo. Een zeer ruime parkietenkooi op wielen. Deze heeft een hoogte van minus 147 cm en is hiermee geschikt voor meerdere parkieten. Denk hierbij aan de grasparkiet, bergparkiet, bourkesparkiet of de Catharinaparkiet. Hij is zelfs geschikt voor veel papegaaiensoorten. Voor een binnenvolière op wielen betaal je tussen de € 100 en € 150. Er zijn ook wat duurdere en grotere modellen beschikbaar.

Parkietenkooi op standaard kopen

Wil je een parkietenkooi op standaard kopen? Dat koop je gewoon online waarbij je de complete kooi krijgt thuisbezorgd. Hartstikke praktisch want zo hoef je geen ruimte in je auto vrij te maken. Of vervoer te regelen, want niet iedereen heeft een eigen of grote auto. Alles komt netjes naar je toe waarbij je alleen nog maar de kooi in elkaar hoeft te zetten. Dit is zo gebeurd. In veel gevallen krijg je de kooi zelfs binnen 1-2 dagen toegestuurd.

Bekijk het aanbod parkietenkooien op standaard of wielen. Er is voldoende keuze dus daar zal het niet aan liggen. Ook met betrekking tot je budget is er altijd iets verkrijgbaar. Je hebt namelijk de luxere en wat duurdere modellen maar ook de goedkope parkietenkooi. Heb je nog meer voor de parkiet nodig, kijk dan even in de webshop rond.

Schuiven naar boven