Parkieten accessoires

De beste parkieten accessoires vind je online. Een mooie parkietenkooi, leuk speelgoed en lekker voer. Maar ook snacks om je parkiet te belonen, of trainingsspeelgoed. Met parkieten accessoires maak je het leven van je vogel er een stuk leuker op. Bovendien zijn alle accessoires goed betaalbaar én krijg je het thuis bezorgd.

Vogelkooi & accessoires

Een goed huisvesting is belangrijk. Omdat parkieten klimmers zijn kies je bij voorkeur voor een vogelkooi met horizontale tralies. Daarnaast zijn vogelkooi accessoires belangrijk. Niet alleen de zitstokken en voederbakjes maar ook speelgoed. Daarnaast af en toe wat lekkers voor in de kooi, je parkiet gaat graag die uitdaging aan.

Bij vogelkooi accessoires moet je ook aan een badje denken. Elke vogel vindt het lekker om zich af en toe te wassen. Dit soort parkieten accessoires zijn geschikt voor de Engelse- of grasparkiet, maar ook wanneer je een andere parkietensoort hebt.

Sloopspeelgoed parkiet

Vergeet bij parkietenaccessoires het sloopspeelgoed niet. Deze vogels houden namelijk van slopen (dingen kapot maken). Dat zit in hun natuur en is moeilijk af te leren. Met sloopspeelgoed voorkom je dat de parkiet je interieur vernielt. Je koopt dus iets dat hij kapot mag maken. Je kunt sloop speelgoed zelf maken, bijvoorbeeld van een eierendoos, keukenrol of met touwtjes en slippertjes papier.

Leuk sloop speelgoed voor je parkiet is een oude kunstplant, een oude theedoek of je gaat voor het echte vogel speelgoed. Dit speelgoed bestaat uit stukjes hout of kurk, touwtjes, belletjes en nog veel meer. Deze parkieten accessoires moet je absoluut aanschaffen, ze zijn gewoon onmisbaar. Ook aan te raden wanneer je meerdere vogels in huis hebt want deze nieuwsgierige diertjes knabbelen overal aan.

Van parkietenkooi tot parkietenvoer

Je gunt je vogel het beste, daarom ga je voor kwalitatieve parkieten accessoires. Bijvoorbeeld een nieuwe parkietenkooi. Je hebt ook de parkietenkooi met standaard, praktisch wanneer de kooi niet op een kast of tafel kan staan. Voor een goede parkietenkooi, die ook nog eens ruim genoeg is, betaal je tussen de € 100 en € 200. Ze zijn er ook goedkoper maar dan is de parkietenkooi vaak te klein. Zorg voor afwisselende zitstokjes die variëren in dikte.

Een parkiet aanschaffen en is dit je eerste keer? Wat je nodig hebt zijn een kooi, de vogelkooi accessoires, speelgoed, kwalitatief voer en natuurlijk wat lekkere snacks. Als parkietenvoer neem je een zaadmengsel voor grote of kleine parkieten, afhankelijk van de soort die je houdt. Alles is online verkrijgbaar. Laat de parkietenaccessoires bij je thuis bezorgen, wel zo makkelijk. Bovendien kun je de producten altijd ruilen (let op de zichttermijn en voorwaarden).

Schuiven naar boven