Papegaaien bel

Op zoek naar een papegaaien bel? Dit is een veilige bel die speciaal voor papegaaien en andere kromsnavels gemaakt is. Vogels vinden de papegaaien bel heel leuk, want het staat garant voor veel speelplezier. De papegaaienbel hangt aan een ketting en is hierdoor makkelijk te bevestigen aan de kooi, de vogel speeltuin, klimboom of waar dan ook. Je hebt keuze uit verschillende vogel bellen.

RVS speelgoed papegaai

Kies voor een papegaaien bel van RVS. Voordeel van RVS speelgoed voor de papegaai is dat het niet gaat roesten. Dit is een stuk veiliger in gebruik. RVS papegaaienpeelgoed wordt dan ook goed verkocht. De papegaaien bel valt hieronder, en stimuleert je papegaai om te spelen en te ontdekken.

Wat kun je allemaal met de papegaaienbel? Veel modellen hangen aan een ketting, geschikt voor in de kooi of de speelboom. Of waar de vogel zich ook bevindt. De bel maakt geluid, dit is voor elke vogel interessant. Voordeel van de papegaaien bel is dat de klingel niet er af kan worden getrokken. Belangrijk want kromsnavels kunnen goed slopen. Dankzij het ontwerp blijft de papegaaien bel lang in perfecte staat.

Speelgoed papegaai met geluid

Verwen je huisdier met het leukste speelgoed, waaronder de papegaaien bel. Speelgoedpapegaai met geluid is altijd in trek. Zorg dan wel dat het speelgoed veilig is. Zo mogen onderdelen niet snel losraken en mag er geen verf vanaf komen. Daarom kies je voor specifiek papegaai speelgoed en niet voor mensen spulletjes. Hang het speelgoed altijd zo op dat de vogels zich er niet aan kan verwonden. Bedenk dat een pootje of misschien wel het hoofdje tussen onderdelen klem kan komen te zetten.

Speelgoed voor de papegaai met geluid hangt bij voorkeur vrij. Dit betekent dat de vogel er aan alle kanten bij kan, maar hierdoor ook makkelijker weg kan. Het RVS papegaaienspeelgoed behoort tot het veilig vogelspeelgoed. Sommige speeltjes zijn ook nog eens van 100% natuurlijk materiaal.

Papegaai bel kopen

Er zijn heel wat vogelbelletjes verkrijgbaar. De papegaaien bel is groter en hiermee geschikt voor de grotere rassen. Denk hierbij aan de ara, grijze roodstaart, kraagpapegaai of grote kaketoes. Maar ook de kleine kaketoe, dwergpapegaai en andere parkietsoorten zijn dol op de papegaai bel. Je bestelt dit speelgoed gewoon online waarbij je het thuisbezorgd krijgt.

Heb je naast de papegaaien bel ook nog behoefte aan andere accessoires? Denk hierbij aan kwalitatief papegaaienvoer, speelgoed waaronder ladders, bruggetjes of knaagmateriaal maar ook snacks, bodembedekking en misschien wel een papegaaienkooi. Alles om het leven van je papegaai zo leuk en aangenaam mogelijk te maken.

Schuiven naar boven