Paardenfilm

Een paardenfilm kijken? Een absolute must voor paardenliefhebbers. Er zijn een aantal paardenfilms die je niet mag missen. Lekker samen op de bank een film over paarden kijken, of gewoon alleen. Neem er iets lekkers bij want hieronder vind je de beste paardenfilms die verkrijgbaar zijn. Je koopt ze gewoon online, leuk voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven.

Paardenfilm Netflix en Videoland

Regelmatig vind je op zowel Netflix en Videoland een paardenfilm. Bijvoorbeeld de jeugdfilms Clara, of Stormwind, deze verschenen eerder op Videoland. Op Netflix zag je de paardenfilms Walk Ride Rodeo en Spirit. Heb je liever een paardenfilm die je altijd kan bekijken? Koop er dan een op Blu-ray of dvd. Je kunt ook voor 3D Blu-ray óf 4K Ultra HD Blu-ray gaan, hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit op bijzondere kijkervaringen.

Sommige paardenfilms die je op dvd of Blu-ray koopt zijn eerder verschenen op Netflix en/of Videoland. Maar er zitten ook films over paarden tussen die nog nooit eerder zijn verschenen. Naast films over paarden heb je ook de natuurfilms, die kunnen over wilde paarden gaan. Hoe dan ook, de paardenfilm staat garant voor veel kijkplezier.

Deze paardenfilms moet je kijken

Ben je helemaal fan van paarden of vind je het fascinerende dieren? Dan past een paardenfilm zeker bij jou. Een aantal films mag je niet missen, die moet je zeker eens gezien hebben. Hieronder vind je enkele van de beste paarden films. Deze zijn verkrijgbaar op dvd en Blu-ray, maar je kunt ze ook op Netflix of Videoland bekijken (indien beschikbaar).

Secretariat was een beroemd Amerikaans volbloed racepaard en het beste paard ooit. In de film Secretariat gaat het om een veulen dat door een jong meisje getraind wordt. In het begin presteert het jonge paard weinig, maar uiteindelijk groeit het uit tot een ware kampioen. War Horse gaat over de band tussen een jongen en zijn paard. Tijdens de eerste wereldoorlog wordt dit paard meegenomen. Een prachtige paardenfilm over een sterk paard dat in een verwoestende oorlog weet te overleven.

Andere paardenfilms die je absoluut moet zien zijn Black beauty, Dreamer, Penny’s Shadow en The Horse whisperer.

Paardenfilm kopen

Een paardenfilm kopen, het meest leuke cadeau voor elke paardenliefhebber. Dus ook voor jezelf, want paarden zijn erg fascinerend. Ze gaan een bijzondere band met de mens aan. Geniet dus van een mooie paardenfilm. Kun je er geen genoeg van krijgen, dan vind je nog paardenfilms op YouTube. Dit zijn korte paardenfilmpjes van wedstrijden, privé filmpjes of trailers van bestaande of nieuwe paardenfilms.

Bestel je paardenfilm online. Je hebt voldoende keuze, daar zal het niet aan liggen. Laat de leukste films gewoon thuis bezorgen. Vaak heb je ze binnen 1-2 werkdagen in huis. Nu hoef je alleen nog maar te genieten. Veel kijkplezier gewenst.

Schuiven naar boven