Paarden dekjes

Leuke of praktische paarden dekjes, die vind je hier. Van grote en bekende merken tot de goedkopere modellen, alles is mogelijk. Een paardendekje oftewel zadeldekje is niet alleen praktisch maar moet natuurlijk ook een mooi design hebben. Eventueel kun je het dekje laten borduren, zo personaliseer je het. Scoor de beste paardendekjes online.

Paarden dekjes goedkoop

Je wil niet teveel betalen, daarom zoek je paarden dekjes. Goedkoop betekent niet direct dat het slechter is, in veel gevallen is de kwaliteit perfect. Goedkope paardendekjes zijn verkrijgbaar vanaf € 19. Hierbij kun je kiezen uit een goedkoop zadeldekje met een zadelvorm (sjabrak) of misschien wel een fluweel zadeldek. De paarden dekjes die goedkoop zijn kosten allen tussen de € 19 en € 25. Hier zitten aardig wat goede merken bij waaronder Epplejeck en Horze.

Zoek je paarden dekjes met naam, dan ben je iets duurder uit. Het is aan te raden om voor een goedkoop paardendekje te gaan aan deze zelf te laten borduren. In veel gevallen ben je dan goedkoper uit. Paarden zadeldekjes met naam zijn een leuk cadeau voor een paardeneigenaar, maar natuurlijk ook voor je zelf.

Dressuur dekje

Zit er een verschil tussen een dressuur dekje of een ander paarden dekje? Ja, dressuur dekjes hebben een andere vorm. Het dekje ligt recht naar onder en volgt hiermee de vorm van het zadel. Je hebt ook veelzijdigheid dekjes, deze zijn geschikt voor zowel dressuurzadels, springzadels als veelzijdigheidzadels. Heb je een springzadel dan is het echt aan te raden om voor een springdekje te gaan. Hierbij ligt de voorkant van het dekje wat naar voren, net zoals dit met het springzadel het geval is.

Je ziet, een dressuurdekje ziet er dus anders uit dan bijvoorbeeld een springdekje. Het is belangrijk om hier van tevoren over na te denken, zodat je altijd het juiste paardendekje koopt. Mocht je toch een verkeerde keuze maken, dan mag je deze uiteraard ruilen. Houd hierbij de zichttermijn in acht.

Paarden dekjes kopen

Je wil een paarden dekje kopen, weet je al voor welk merk of model je kiest? De beste paardendekjes zijn die van Kentucky, Epplejeck en WeatherBeeta. Dit zijn momenteel de best verkochte merken. Natuurlijk behoren tot de beste paarden dekjes ook Harry’s Horse, HKM en BR. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Waar vind je paarden dekjes te koop? Wanneer je op een van bovenstaande producten klikt zie je nog veel meer dekjes of sjabrakken. Er is dus een ruime keuze.

Is het verstandig om paardendekjes van Marktplaats te kopen? Dat kan, maar wees er wel zeker van dat het vorige paard geen schimmelinfectie of huidinfectie had. Je zult het dekje daarom zeer goed uit moeten wassen. Ben je misschien op zoek naar Agradi dekjes? Dit is geen merk maar een winkel, houd hier rekening mee. Ook bij Agradi vind je namelijk een aantal mooie en kwalitatieve dekjes.

Schuiven naar boven