Beste merk vers vlees hond (2022)

Op zoek naar het beste merk vers vlees voor de hond? Omdat jouw trouwe viervoetier het allerbeste verdient. Er zijn verschillende merken vers vlees verkrijgbaar waaronder Carnibest, Naturis en Barfmenu. Maar er is natuurlijk nog veel meer verkrijgbaar. Bekijk 5X het beste merk vers vlees (hond).

Waarom vers vlees beter is

Als hondenvoer heb je keuze tussen droogvoer (brokken) en natvoer. De meeste mensen kiezen voor brokken. Dit is voordelig, het geeft geen rommel en het is ook lang houdbaar. Nadeel van brokken is dat het niet zo goed aansluit bij het natuurlijke voedingspatroon van de hond.

Natvoer bevat een hoog vochtgehalte, iets dat belangrijk is voor je huisdier. Bovendien bevat het weinig koolhydraten en sluit het beter aan bij het natuurlijk voedingspatroon. Vers vlees als natvoer is een uitstekende keuze. De vraag is waar je voor moet kiezen.

Beste merk vers vlees hond 2022

Het probleem met vers vlees is dat dit vaak beperkt houdbaar is. Gelukkig heeft de industrie hier iets op gevonden, namelijk goed verpakt vers vlees. Ongeopend hoef je dit niet in de koeling te bewaren. Zo kan het vers vlees mee op vakantie en hoef je niet elke week iets nieuws te kopen. Bekijk hieronder het beste merk vers vlees voor de hond.

1. Prins TotalCare Super Active Complete – KVV

Vers diepvriesvlees dat de hond voorziet in zijn natuurlijke voedingsbehoeften. Prins TotalCare Super bevat een mix van kip en rundvlees, aangevuld met mais en bieten. Deze maaltijd voor de hond bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen. Een complete maaltijd vers vlees voor de hond.

Geschikt voor honden van alle leeftijden. Het is belangrijk om dit bevroren vers vlees in de koeling te ontdooien. Na het ontdooien is dit nog twee dagen in de koelkast houdbaar. Altijd serveren op kamertemperatuur, niet te koud!

Dit vers vlees voor de hond wordt door gebruikers zeer goed beoordeeld. Het is lang houdbaar en van hoge kwaliteit. Bij bestelling ontvang je maar liefst 10 kg waardoor je voldoende voorraad in huis hebt.

Bekijk Prins TotalCare Super Active Complete – KVV

2. Meatiful hondenworst

Dit merk is niet bij alle hondenliefhebbers even bekend, toch levert het een hoge kwaliteit vers vlees. Handig verpakt als houdbare worst, dit hoeft dus niet in de vriezer. Het voordeel van de beste merk vers vlees voor de hond is dat je het vlees eenvoudig mee op vakantie neemt. Of aan de hondenoppas meegeeft.

De uiterste houdbaarheidsdatum staat altijd op de verpakking aangegeven. Bij dit product heb je de keuze uit drie verschillende smaken. Je bestelt in hoeveelheden van 10 of 12 worsten.

De Meatiful hondenworst bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is glutenvrij. Er zijn dus geen tarwe, melk of sojaproducten in verwerkt. Dit betekent dat deze hondenworst  hypoallergeen is. Elke worst bevat toegevoegde bruine rijst dat zorgt voor een langzame afgifte van energie. Zo behoudt de hond de hele dag door zijn energie en is hierdoor een stuk actiever.

Bekijk Meatiful hondenworst – eend

3. BARFmenu – DeLUXE

BARFmenu is natuurlijk een hele bekende op het gebied van het beste merk vers vlees (hond). Het Deluxe pakket bevat 10 verpakkingen met vijf verschillende smaken vlees. Dit zijn de smaken paard, hert, kalkoen, lam en vis. Al het vlees is verrijkt met dierlijke vezels, dat een goede uitwerking heeft op de  spijsvertering. De hond voelt zich hier beter bij en heeft ook minder snel honger.

Dit vers vlees bevat geen kip en geen rund maar ook geen toegevoegde groenten. Er is dus alleen gebruik gemaakt van de allerbeste dierlijke ingrediënten. Iets duurder geprijsd dan andere merken maar je gaat wel voor de beste kwaliteit. Geschikt voor honden van verschillende leeftijden.

Naar BARFmenu – DeLUXE

4. Rodi Worst

Het merk Rodi staat bekend om zijn diepvries vers vlees maar verpakt dit ook in houdbare worsten. Dit betekent dat je dit vlees ongeopend niet in de vriezer of koeling hoeft te bewaren. Altijd handig als voorraad of om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie. Het multipack vers vlees van dit merk bevat zes verschillende smaken: lam, vis, wild, kip en rund, barf en kip.

Elke worst bestaat uit minimaal 87% kip, vis of vlees. Dit is aangevuld met een groentemix (10%), zeewier (1%) en zalmolie (1%). Hier zijn de belangrijkste vitamines en mineralen aan toegevoegd. Een complete voeding vers vlees voor honden van alle leeftijden. Ook geschikt voor drachtige en zogende honden. Wordt door gebruikers goed beoordeeld.

Bekijk Rodi Worst

5. Farm Food Fresh Rundvlees Compleet

Let op, uit de handel. Wanneer je op zoek bent naar het beste merk vers vlees (hond) dan kom je zeker bij Farm Food uit. Dit merk staat bekend om zijn vers geperste hondenvoeding van de hoogste kwaliteit. De ingrediënten houden de darmflora van de hond gezond.

Bevat een samenstelling van rundvlees, pens, runderhart en lever. Hier zijn schapenvet en rijst aan toegevoegd, ingrediënten die bekend staan om de hoge gezondheidswaarde.

Bevat uiteraard alle benodigde vitamine en mineralen waaronder calcium, magnesium, vitamine A, vitamine B en nog veel meer. Handig verpakt vers vlees dat eenvoudig te bewaren is. Je ontvangt een grote voorraad waarmee je voorlopig vooruit kunt. Niet meer verkrijgbaar.

Dit was het overzicht beste merk vers vleeshond. Soms moet je even uitproberen welk vers vlees je hond het lekkerst vindt.

Schuiven naar boven