Konijnen chips

Hoe leuk is het om je huisdier af en toe te verwennen met wat lekkers. Dat doe je met konijnenchips. Geef nooit normale chips aan het konijn, dat is niet goed voor het dier. Konijnen chips noem je ook wel snacks voor knaagdieren. Hier is veel keuze in, zodat je lekker kunt afwisselen.

Gezonde snacks konijn

Je kunt geen normale chips aan je konijn geven, dit is veel te zout en vet. Daarom kies je voor gezonde snacks voor konijnen. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor een worteltje of andere groenten gaan, maar er zijn ook gezond konijnensnacks te koop.

Wilgentakken kunnen dienen als konijnen chips. Niet alleen lekker om aan te knagen maar het houdt je huisdier ook bezig. Ideaal voor konijnen, knaagdieren en vogels. Denk ook eens aan konijnen chips in de smaken bosbessen, wortel, gepofte granen of groentebrokjes. De lekkerste snacks voor alle konijnen, welk ras je ook hebt.

Wat je over konijnenchips moet weten

Speciale konijnen chips is altijd gezond. Het bevat in ieder geval geen zout en vetten zoals je in normale chips wel tegenkomt. Bovendien kun je konijnen chips als tussendoortje of beloning geven. Deze chips bestaat uit kleine snacks of brokjes, maar dan wel met een heerlijke smaak. Gebruik konijnenchips niet als hoofdvoeding, je moet het echt als tussendoortje zien.

Wat is de beste konijnen chips die je kunt kopen? Het meest populair zijn de knabbelsticks, maar ook de knaagdier drops yoghurt zijn een aanrader. Dit zijn kleine snoepjes waar je huisdier ongetwijfeld dol op is. Daarnaast heb je de knabbelkussentjes, de lekkerste chips. Voor konijnen chips of andere snacks betaal je tussen de € 6 en € 15 per verpakking. Dat hangt er een beetje vanaf hoe groot de inhoud is en waar je precies voor kiest.

Konijnenchips kopen

Nogmaals, geef nooit normale chips aan welk huisdier dan ook. Natuurlijk vinden ze dit lekker maar een konijn mag gewoon geen chips eten. Is chocolade dodelijk voor konijnen? Ja, in chocolade zit een stofje dat giftig is voor de meeste huisdieren. Er bestaat geen antigif tegen dit stofje dus geef nooit chocolade aan konijnen, paarden, honden of andere dieren.

Konijnenchips kopen is een verantwoorde keuze. Verwen je huisdier dagelijks met iets lekkers. Je kunt het ook als beloning gebruiken, bijvoorbeeld bij het aanleren van kunstjes. Je bestelt alles online waarna je het gewoon thuisbezorgd krijgt, wel zo makkelijk.

Schuiven naar boven