Konijnen intelligentie speelgoed

Wist je dat konijnen intelligente dieren zijn? Probeer het maar eens uit met konijnen intelligentie speelgoed. Een leuke uitdaging en bezigheid voor je huisdier, maar ook voor jezelf. Deze vrolijke knagers zijn nieuwsgierig en kunnen aardig wat leren. Het leukste konijnen intelligentiespeelgoed vind je op deze pagina. Wanneer je op een van de producten klikt zie je nog veel meer interessante artikelen.

Intelligentiespel konijn

Wat is konijnen intelligentie speelgoed? Dit kan van alles zijn, zolang het maar voor een uitdaging zorgt. Een absolute aanrader is het intelligentiespel konijn. Dit bestaat uit verschillende vakjes, schijven of knoppen. Het is de bedoeling dat je in de vakjes wat lekkers stopt. Het is nu aan het konijn om dit eruit te krijgen. Hierbij moet het dier de knoppen eraf halen, schijven verschuiven of klepjes openmaken. Na enkele malen proberen heeft het dier het snel onder de knie.

Vaak wordt het intelligentie speelgoed als hondenpuzzel of kattenspeelgoed verkocht, maar het wordt dus ook heel veel voor konijnen gebruikt. Misschien vinden konijnen het zelfs nog wel leuker dan honden en katten. Als konijneneigenaar moet je het intelligentiespel zeker in huis halen.

Verschillende soorten konijnen speelgoed

Naast het leukste konijnen intelligentie speelgoed kun je ook zelf wat maken. Bijvoorbeeld een konijnen speelgoed tunnel, waarbij je er meerdere aan elkaar kunt verbinden. Hiermee bootst je de natuurlijke leefomgeving van dit dier na. Niet direct iets om slimmer van te worden maar je konijn voelt zich wel in zijn element.

Denk ook eens aan een knabbelhout met hieraan wat lekkers, wilgenballen, lavasteen, een balletje en nog veel meer. Dit nodigt je konijn uit om te snuffelen, ontdekken, proeven en ermee te spelen. Ook dit is een leuke uitdaging en zorgt voor de nodige afleiding. Bedenk dat konijnen zich kunnen gaan vervelen, hierdoor ontstaat er ongewenst gedrag. Voorkom dit met konijnen intelligentie speelgoed of ander konijnen speelgoed. Er is voldoende keuze in verschillende prijsklassen.

Konijnen intelligentie speelgoed kopen

Op deze pagina vind je konijnen intelligentie speelgoed. Wat moet dat allemaal kosten? Dit is verkrijgbaar vanaf € 14, maar de leukere konijnenpuzzels zijn wat duurder geprijsd. Prijzen lopen op tot ongeveer € 65. Hier tussenin is heel veel verkrijgbaar. Er zit dus altijd intelligentiespeelgoed van jouw budget bij.

Koop het intelligentie speelgoed online en laat het bij je thuis bezorgen. Heb je nog meer voor je konijn nodig? Klik op een van de artikelen en ontdek nog veel meer konijnenaccessoires. Bijvoorbeeld ander speelgoed, lekkere snacks, een bodembedekking of vachtverzorging. Verwen je huisdier met iets leuks en lekkers. Koop je het intelligentiespel voor het konijn, vergeet dan niet de beloning snoepjes of kleine snacks. Je kunt ook kleine stukjes wortel of iets anders in de puzzel of het speelgoed stoppen.

Schuiven naar boven