Kattendeken

Een lekkere comfortabele kattendeken, zo slaapt je huisdier heerlijk. De katten deken is geschikt voor op de bank, in de kattenmand maar ook in de reismand. Je kunt hem dus overal neerleggen om ervoor te zorgen dat het huisdier comfortabel slaapt. Maar ook om te voorkomen dat de ondergrond vies wordt of vol met kattenharen komt te zitten. Bekijk de mooiste kattendekens.

Deken met kattenprint

Erg populair is de deken met kattenprint. Ideaal als katten deken maar misschien ook wel voor jezelf. Deze deken kun je overal neerleggen, je kat erop laten slapen of je verwarmt er jezelf aan. Net wat jij of je huisdier prettig vindt. Je hebt ook de fleece deken katten, dit is een vergelijkbaar model.

Katten kleedjes doen het altijd goed. Een echte kattendeken is wat dikker en voelt heerlijk zacht aan. Katten houden van warmte, ze zullen dan ook altijd een warme plek opzoeken om te slapen. Die warme plek creëer je met katten kleedjes. Koop er minstens twee, dan kun je er altijd een uitwassen. Is je kat in de zomermaanden vaak statisch en krijg je een schok wanneer je hem aanraakt? Was de kattendeken dan met wasverzachter uit, dit zorgt voor een minder statische lading.

Kattenkleed bank

Deze katten deken is een absolute aanrader: het kattenkleed bank. Je kent het vast wel, je kat gaat een tijdje op de bank slapen. Hij staat op en je ziet een berg kattenharen en misschien ook wel zand liggen. Met een kattenkleedbank voorkom je dit soort praktijken. Leer je kat ook dat hij op het kattenkleed moet liggen en niet ernaast. In het begin is het even een paar keer optillen maar uiteindelijk leert je dier het echt wel.

Komt je kat boven of in de slaapkamer? Leg dan ook zeker een kattendeken op het bed. Ook nu weer zul je de kater of poes aan moeten leren waar hij wel en niet mag liggen. Dit doe je door de kat op te tillen en op de katten deken te leggen. In het begin vaak herhalen en voor alles geldt: jong geleerd is oud gedaan.

De mooiste kattendekens shop je online

Natuurlijk ga je voor een mooie kattendeken. Je kunt voor een plaid met print van katten gaan, maar natuurlijk ook een echte dierendeken. Deze deken is geschikt voor katten en (kleine) honden. Veel van deze dekens zijn gemaakt van zacht fluweel, dit verhoogt het comfort. Leg hem op de grond, op de bank of misschien wel in de kattenmand.

Er zijn veel mooie kattendekens verkrijgbaar, in verschillende kleuren, maten of met of zonder printje. Kies zelf uit en combineer gerust meerdere dekens met elkaar.  Je vindt altijd een kattendeken die perfect bij je interieur past.

Schuiven naar boven