Kattencamera

Je huisdier in de gaten houden met een kattencamera. Erg praktisch wanneer je wil weten wat je kat allemaal uitspookt. Of wanneer je hem graag in de gaten houdt, zodat je weet waar hij zich bevindt. Een katten camera bevestig je aan de halsband van het dier. Je hebt ook camera’s die juist bedoeld zijn om de kat thuis in de gaten te houden.

De trend: Praatknop voor honden

Leer praten met je hond

Een


Katten camera halsband

Het wordt steeds populairder: de katten camera halsband. Deze is geschikt voor katten of (kleine) honden. Aan de halsband hangt een camera die je om de nek van je huisdier doet. Dankzij de camera bekijk je de wereld door de ogen van het dier. Handig om te weten waar hij naartoe gaat en wat hij allemaal doet. Let wel op met de katten camera halsband, je huisdier kan deze kwijtraken.

Een goed alternatief is de gps tracker voor de kat. Zo kun je nog steeds in de gaten houden waar je huisdier is, alleen zie je er geen beeld bij. De gps-tracker is een stuk goedkoper dan de kattencamera halsband. Het is maar net hoe hoog je budget is.

Mini camera voor kat

Een populaire kattencamera is de mini camera voor kat. Dit noem je ook wel een action cam of een mini spy camera. Je kunt hem zowel aan de halsband bevestigen maar bijvoorbeeld ergens in huis. Bijvoorbeeld tegenover de slaapplek van het dier, op de kast of elders. Deze camera is zo klein, je ziet hem nauwelijks. Je zou hem dus ook als verborgen camera kunnen gebruiken. De mini camera voor kat is hiermee multifunctioneel.

Het is echt niet zo dat een mini camera voor kat ook duur is. Afhankelijk van het model dat je kiest betaal je tussen de € 10 en € 25. Dit model maakt videobeelden en foto’s in720P of 1080P, maar neemt ook geluiden op. Doordat er geen lichtjes tijdens het filmen branden blijft de camera onopgemerkt voor je huisdier of bezoekers. Alle beelden worden op een geheugenkaart vastgelegd.

Cat camera kopen

Je wil een kattencamera kopen, soms ook wel de cat camera genoemd. Je hebt hierboven kunnen zien wat de mogelijkheden zijn. Wil je op elk moment zien wat je kat nodig? Ga dan voor een camera met wifi. Bij beweging krijg je een push wel op je smartphone. Je kunt dan direct live meekijken wat er allemaal gebeurt. De cat camera is ideaal om te zien wat je kat doet, maar ook voor een betere beveiliging van de woning.

Je ziet, voldoende mogelijkheden met betrekking tot kattencamera’s. Aan jou de keuze.