Katten accessoires

De mooiste kattenaccessoires vind je online. Een zachte kattenmand, een mooie halsband of inspirerend speelgoed. Maar ook een kattenbak of andere accessoires die je nodig hebt. Alles om je kat (of katten) een goed en gelukkig leven te geven. Katten accessoires hoeven niet duur te zijn, want vanaf een paar euro scoor je de mooiste kattenspullen.

Katten accessoires voor in huis

Natuurlijk heb je kattenaccessoires voor in huis nodig. Denk maar eens aan een kattenbak, die is gewoon onmisbaar. Zo kan je huisdier altijd zijn behoefte doen. Je hebt de normale kattenbak maar ook de zelfreinigende bak. In dit laatste geval hoef je hem weinig schoon te maken. Denk je ook aan een goede slaapplek voor je kater of poes? Sommige katten slapen altijd op de bank, anderen geven de voorkeur aan hun eigen plekje. Een kattenmand is dan wel zo praktisch.

Andere katten accessoires voor in huis zijn de krabpaal, voerbakjes en natuurlijk speelgoed. Leuke katten accessoires zijn misschien wel de speeltjes waar je zelf ook nog wat aan hebt. Bijvoorbeeld een knuffeldier dat je op de vensterbank kunt plaatsen of een mooi schilderijtje/fotolijstje.

Krabpaal kat

Een van de belangrijkste kattenaccessoires is de krabpaal kat. Waarom heb je dit nodig? Omdat een kat regelmatig zijn nagels moet scherpen maar ook feromonen via het krabben achterlaat. Op deze manier is voor andere katten duidelijk dat dit zijn territorium is. Zonder katten krabpaal zal het huisdier zijn nagels in de bank, muur, tafelpoot en andere voorwerpen zetten. Dat wil je natuurlijk voorkomen, daarom kies je voor een krabpaal kat.

De moderne krabpalen hebben ook nog eens verschillende slaap- en speelmogelijkheden. Je hebt kleine modellen maar ook ontzettend hoge krabpalen, sommigen reiken zelfs tot aan het plafond. Hoe meer katten je in huis hebt, hoe groter de krabpaal moet zijn. Ook kun je dan voor meerdere krabpalen kiezen en deze door de woning verspreiden.

Kattenaccessoires kopen

Alle katten accessoires die je nodig hebt vind je gewoon online. Zowel designspulletjes als katten spullen met een retro uiterlijk. Echt alles is mogelijk, want kattenaccessoires moeten natuurlijk wel binnen je interieur passen. Daarnaast is het belangrijk dat je kat het ook ontzettend leuk vindt.

Kom binnen in de online kattenwinkel. Wanneer je op een artikel klikt zie je direct alle overige beschikbare katten accessoires. Zo shop je in één keer alles wat je nodig hebt, maar je kunt natuurlijk ook op een later moment terugkomen. Jij en je kat zijn altijd welkom.

Schuiven naar boven