Hondeneten

Op zoek naar het beste hondeneten? Dit wordt ook wel hondenvoer genoemd, maar hondeneten kan veel meer omvatten. Bijvoorbeeld brokken, versvlees, natvoer, snacks, kluiven enzovoorts. Hondeneten is dus compleet voedsel voor je hond, elke dag weer. Alles voor een gezonde en lekkere levensstijl, want ook je huisdier mag van al dat eten genieten.

Hondeneten Royal Canin

Erg populair is het hondeneten van Royal Canin. Het is een merk in zowel hondenvoer als kattenvoer. Royal Canin hondeneten is in verschillende varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld het hypoallergeen hondenvoer, speciaal voor honden met een voedselovergevoeligheid. Ze hebben ook puppybrokken, seniorenvoer en zowel droogvoer als natvoer voor volwassen honden. Er is dus vanalles verkrijgbaar op het gebied van Royal Canin hondeneten.

Is Royal Canin goed hondenvoer? Over het algemeen doen honden het hier goed op. Het vleespercentage van dit voer bedraagt 60% en in veel gevallen bevat het geen granen. Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van welk product je neemt. Maar let op, want soms staat Royal Canin negatief in het daglicht. Vooral berichten vóór het jaar 2013 zijn negatief, later zijn er alleen maar positieve berichten over hondeneten Royal Canin naar buiten gebracht.

Verschillende merken hondeneten

Er zijn best veel verschillende merken hondeneten. Sommige merken zijn bekend, van andere merken heb je misschien nog nooit gehoord. Bijvoorbeeld het hondeneten AVEVE, dit is premiumvoeding. Wat overigens niet wil zeggen dat het ook beter is dan andere merken. Populaire merken hondeneten zijn Royal Canin, Bonzo en Pedigree.

Wat is nu het beste merk hondenvoer? Bovenstaande merken doen het altijd goed en zijn betaalbaar. Heeft je hond een bepaalde ziekte, aandoening of afwijking, dan krijg je soms dieetvoer door de dierenarts voorgeschreven. Houd er rekening mee dat dit speciale hondeneten een stuk prijziger is, al helemaal wanneer je dit bij de dierenarts aanschaft. Vaak kun je ditzelfde merk ook online krijgen, dat scheelt weer een hoop geld.

Welk hondenvoer heeft het meeste vlees?

Het is altijd beter om zoveel mogelijk vers hondeneten te voeren, dus vers vlees of vers gevogelte (kip, kalkoen en overige). Welk hondenvoer heeft het meeste vlees? Dit zijn onder andere de merken Eukanuba en Opti Life. Maar ook Renske adult.

Denk bij hondeneten niet alleen aan brokken maar dus ook aan vers vlees of natvoer. Probeer dit bij voorkeur af te wisselen. Vergeet ook niet af en toe een lekkere snack of beloning te geven.

Schuiven naar boven