Honden chocolade

Honden chocolade kopen? Een lekkere snack voor je huisdier. Hondenchocolade is veilig, je hond zal hier niet ziek van worden. Geef het dier nooit gewone chocolade want dat is giftig. Speciale honden chocolade bestaat uit een bot, chips of andere snacks met een chocoladesmaak. Dit is heerlijk, gezond en ook nog eens goed voor het gebit.

Dog choc

Je noemt het ook wel dog choc, die heerlijke hondenchocolade. Deze is in verschillende smaken verkrijgbaar, dog choc wordt in Duitsland geproduceerd. Maar er zijn nog veel meer producten met hondenchocolade. Waar kun je honden chocolade kopen? Het is belangrijk dat je dit in een dierenwebshop doet en dus niet in de supermarkt. Normale chocolade is hartstikke giftig voor alle honden. De een zal er meer last van hebben dan de ander, maar dit risico moet je niet nemen. Daarom kies je voor honden chocolade.

Voor 200 gram kauwvellen met chocoladesmaak betaal je ongeveer € 20. Je hebt ook het nylon bot, nagenoeg onverwoestbaar kauwspeelgoed.  Dit bot heeft ook een heerlijke chocoladesmaak. Hierdoor zal je hond er veel vaker mee willen spelen.

Hondenchocolade is veilig in gebruik

Vergis je niet maar speciale honden chocolade is absoluut veilig in gebruik. Gaat het om een snack, geef hier dan niet teveel van. Een snack moet natuurlijk als lekkernij of beloning dienen en niet als hoofdvoedsel. Honden chocolade geef je daarom niet vaker dan één keer per dag. Het liefst wissel je dit af met andere snacks, bijvoorbeeld hondenkoekjes, een kluif of bot.

Je kunt honden chocolade vrij lang bewaren. Ongeopend is het houdbaar tot de datum op de verpakking, en dit kan best enkele jaren zijn. Eenmaal geopend kun je dit het beste zo snel mogelijk aan je hond geven. Wat je niet direct voert dat bewaar je in een afgesloten bewaardoos. Zo blijft alles lekker lang vers en smakelijk.

Honden chocolade is niet voor mensen

Let op want de Dog Choc of andere vormen van hondenchocolade is niet voor mensen bedoeld. Het is dus puur en alleen voor je huisdier. In de Dog Choc zit een zeer laag gehalte cafeïne en theobromine. Dit is dus echt voor honden geschikt, met betrekking tot smaak is dit niet iets dat je als mens wil eten. Toch kan het geen kwaad wanneer je het (per ongeluk) binnen zou krijgen. Hondenvoer moet namelijk zo zijn gemaakt zijn dat de mens hier niet ziek van kan worden.

Koop honden chocolade online, je krijgt het dan thuisbezorgd. Verwen je huisdier met een lekkere snack, hij of zij verdient het.

Schuiven naar boven