Degoe benodigdheden

Speciaal voor je huisdier: degoe benodigdheden. Denk hierbij aan een kooi, speeltjes, zand, bodembedekking en natuurlijk op het juiste voer. Degoe benodigdheden zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Bekijk alle producten voor de degoe en shop online. Zo beleef je veel plezier aan de sociale en gezellige degoes, want daar staan ze om bekend.

Degoe kooi (huisvesting)

Het start natuurlijk allemaal met een degoe kooi. Houd er rekening mee dat deze diertjes overal aan knagen. Je kunt dus niet met een plastic degoekooi aankomen. Bedenk dat ze vrij sterk zijn en ook door plexiglas kunnen knagen. Als degoe kooi kun je het beste voor een terrarium of (oud) aquarium kiezen. Ook een stevige houten kooi met traliewerk is prima.

Het degoe hok moet groot genoeg zijn. Heb je twee degoes, dan moet het hok of de kooi 100 x 50 cm zijn. Kleiner is wel mogelijk maar alleen wanneer de dieren regelmatig uit de kooi mogen. Denk ook aan de inrichting van de degoe kooi. Geef ze knaagbestendige speeltjes, bijvoorbeeld van hout. Degoes nemen graag een zandbad, dit is belangrijk voor de vachtverzorging. Daarom heb je ook zand nodig.

Speelgoed, snacks en eten

Tot de degoe benodigdheden hoort natuurlijk het speelgoed. Hierboven heb je al kunnen lezen dat dit goed bestand moet zijn tegen de scherpe tanden van het dier. Geschikt degoe speelgoed is van hout, bamboe of wilgenhout. De degoe kan hier ongehinderd aan knagen zonder dat hij giftige stoffen binnenkrijgt.

Degoe eten is bepalend voor de gezondheid van het dier. Hiervoor kom je bij speciaal degoevoer uit. Met betrekking tot voer heb je keuze uit een aantal merken, ze zijn allemaal van een goede kwaliteit. Vergeet ook de degoe snacks niet. Je huisdier af en toe belonen zorgt voor een goede band. Bedenk dat degoes erg sociaal zijn en ook van contact houden.

Degoe benodigdheden kopen

Niet iedereen heeft een degoe als huisdier. Zijn degoes verboden? Nee, ze zijn niet verboden. Wel wordt dit dier door sommigen als huisdier afgeraden, ze hebben namelijk de juiste verzorging nodig. Deze grote knaagdieren komen oorspronkelijk uit Chili en lijken op een mix van een cavia en rat. Het grootste gedeelte van de dag zijn ze erg actief. Ze klimmen, klauteren en springen waarbij ze ook nog eens razendsnel zijn. Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Online de leukste degoe benodigdheden kopen? Je vindt echt alle producten voor deze knaagdieren. Van kooi tot looprad en van speelgoed tot badzand. Online bestellen betekent veel gebruiksgemak, want je krijgt alles thuisbezorgd. Bovendien heb je een ruime keuze aan degoe benodigdheden, zowel nu als op een later moment. Het kan namelijk best zo zijn dat je later weer iets nodig hebt zoals lekkere snacks, voer of nieuw badzand. Ook dan laat je dit gewoon weer thuis bezorgen.

Schuiven naar boven