Cavia fleece

Cavia fleece voelt warm en comfortabel aan. Hierbij heb je de keuze uit een cavia fleece huisje, fleece pads, een deken, tunnel of andere benodigdheden voor je huisdier. Met fleece maak je het leven van dit diertje er een stuk aangenamer op. Elk product heeft zijn voordelen. De fleece pads absorberen urine uitstekend terwijl de tunnel of het huisje bedoeld is om zich veilig te voelen.

Cavia fleece huisje

Wat is er leuker dan een lekker warm huisje waar je cavia zich in kan verschuilen? Cavia’s zijn van nature schuwe dieren. Dit betekent dat ze op hun hoede zijn en snel vluchten. Hierbij zoeken ze een schuilplaats waar ze zich veilig voelen. Het fleece huisje biedt deze veiligheid. Bovendien is het lekker warm en zal de cavia hier graag in slapen. Uiteraard is dit fleece huisje ook uitwasbaar. Het uitneembaar kussentje kun je apart uitwassen maar het huisje kan ook in zijn geheel uitgewassen worden.

Plaats het cavia fleece huisje in de kooi of het hok. Ook ideaal om in de woonkamer te zetten, bijvoorbeeld op de bank. Zo kan de cavia overdag of ‘s avonds lekker bij de mensen zijn en los rondlopen. Zijn omgeving verkennen is net zo belangrijk.

Fleece tunnel

Al eens aan een cavia fleece tunnel gedacht? Dit is een donzige tunnel voor cavia’s en konijnen. Ze kunnen er lekker doorheen rennen of zich er in verschuilen. De fleece tunnel is een mooie aanwinst voor in de woonkamer, de caviakooi of misschien wel in de cavia ren.  Er passen een tot twee cavia’s in. Je kunt ook voor een grotere tunnel gaan, bijvoorbeeld een kattentunnel. Hier passen meerdere cavia’s in, handig wanneer je er een groep dieren op nahoudt.

Fleece pads/ bedding

Je hebt ook de cavia fleece bedding, dit wordt soms ook wel de fleece pads genoemd. Het gaat hier om een zogenaamde strooiselmat. Dit is een absorberende fleece mat die je op de bodem van de kooi of het hok neerlegt. Je kunt hem echter ook op andere plekken neerleggen, bijvoorbeeld op de bank. Hiermee voorkom je dat er urine in de onderlaag trekt.

De cavia fleece pads zijn praktisch in gebruik. De bovenlaag is zacht en donzig en laat urine door. De onderlaag vangt deze urine op, waardoor de bodem schoon en droog blijft. Het voordeel hiervan is dat de cavia droge poten behoudt, dat is natuurlijk ook wel erg prettig. Voordeel van de fleece pads oftewel de cavia fleece bedding is dat het niet alleen comfortabel aanvoelt, ook glijdt het dier niet weg. Het geeft namelijk een goede grip op de ondergrond. Al deze producten shop je gewoon online.

Schuiven naar boven