Cavia drinkfles

Een caviadrinkfles is altijd aan te raden. Hiermee voorkom je dat er viezigheid in het drinkwater terecht komt. Bovendien heeft het dier altijd de beschikking tot vers water. De cavia drinkfles moet groot genoeg zijn zodat er voor minimaal twee dagen aan water beschikbaar is. Uiteraard is het aan te raden om het water dagelijks te verversen, maar wat reserve is wel zo praktisch. Je hebt keuze uit verschillende soorten cavia drinkflessen.

Drinkfles cavia bevestigen

Hoe je de drink flescavia goed bevestigt hangt van het type af. De meeste flessen komen aan de buitenkant van de traliekooi te hangen. Er zit een metalen of kunststof houdertje bij. Plaats het drinktuitje op de juiste hoogte door de spijlen en bevestig de drinkfles aan de buitenkant middels het houdertje.

Heb je een drinkfles hebt die je juist aan de binnenzijde van de kooi of bak bevestigt? In dit geval maak je de houder aan de binnenkant van de wand vast en plaats je hier de drinkfles in. Bij een drinkfles cavia bevestigen is het belangrijk dat je tijdens het plaatsen niet in de fles knijpt, hierdoor gaat hij lekken. Ook moet de fles helemaal gevuld zijn, er mag dus geen lucht bijzitten. Laat je er wel lucht bij dan gaat het water ook lekken. Er zijn ook lekvrije modellen die je zonder los te halen kunt bijvullen.

Staande drinkfles cavia

Je hebt ook de staande drinkfles cavia. Deze maak je dus niet aan de wand van het hok of de kooi vast. Voordeel van de staande drinkfles is dat je hem echt overal kunt plaatsen. Niet alleen in het hok maar ook in de woonkamer, de cavia ren of waar dit nodig is. Ook erg praktisch wanneer je over een glazen of kunststof caviabak beschikt.

Houd er rekening mee dat de staande cavia drinkfles om kan kiepen. Cavia’s zijn vrij lomp, ze stoten overal tegenaan. Bovendien zijn ze schrikachtig en rennen bij elk geluidje snel weg. Hierdoor kan het geboren dat de staande drinkfles omkiept, hoe stevig hij ook gebouwd is. Overigens wordt een drinkfleshouder (staand model) door veel mensen zelf gemaakt, dus je kunt voor zwaarder materiaal kiezen waardoor hij stabieler staat.

Cavia drinkfles kopen

Een drinkfles voor je cavia kopen, dat regel je gewoon online. Natuurlijk krijg je al je cavia accessoires thuisbezorgd, dat is wel zo makkelijk. Je hoeft de deur dus niet uit om de leukste cavia spulletjes te scoren. Bovendien zit er altijd een zichttermijn op dus je kunt het later nog ruilen of eventueel retour sturen.

Ervaar het gemak van de online cavia winkel. Shoppen op een moment dat het jou uitkomt, wat wil je nog meer? Maak jezelf en je cavia blij met de benodigde accessoires.

Schuiven naar boven