Beste anti muggen stekker – weg met de mug

Kom je moeilijk in slaap door zoemende muggen? Word je ‘s morgens wakker met verschillende muggenbulten? Ga dan voor de beste anti muggen stekker. Deze houdt vervelende insecten tegen, waardoor je een goede nachtrust ervaart. Geschikt voor gebruik op de slaapkamer of de woonkamer, maar ook om mee te nemen op vakantie.

Vapona Anti Mug Stekker

  • Verspreidt een geur die hinderlijk is voor muggen
  • Prijs: ongeveer € 35 (vier stuks inclusief werkzame stof)

Een zeer goede keuze is de Vapona Anti Mug Stekker. Dit is een apparaatje dat met een vloeistof werkt. Steek het apparaat in het stopcontact en de actieve stof wordt langzaam verspreid. De lichte geur is niet hinderlijk voor mensen en huisdieren, maar schrikt wel muggen en andere stekende insecten af.

De Vapona mugstekker is geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid. Hierdoor is hij veilig in gebruik, dus ook voor op de slaapkamer. Er bevindt zich een timer op het apparaat waardoor hij zich automatisch aan- en uitschakelt. Hierdoor ga je zuinig met de tabletten of de vloeistof om.

Veel gebruikers zijn tevreden over de werking van deze anti muggenstekker. Sommigen vinden de geur wat hinderlijk, maar dit is heel persoonlijk. Navulling is uiteraard verkrijgbaar, in tabletvorm of als vloeistof. Dit hangt een beetje van het model af.

Bekijk Vapona Anti Mug Stekker

Citin muggenverjager – stekker

  • Lange levensduur
  • Prijs: ongeveer € 25 (twee stuks inclusief vloeistof)

Ook weer de beste anti muggen stekker, en nu van het merk Citin. Deze koop je per stuk of in een setje van twee, en is wel wat duurder geprijsd dan Vapona. Aan de andere kant is de werkzaamheid zeer goed. De vloeistof wordt langzaam verspreid waarbij er een voor muggen hinderlijke geur waarneembaar is. Mensen en huisdieren hebben hier geen last van en het is ook niet schadelijk voor de gezondheid.

Een enkele antimuggen stekker beschermt gedurende 45 nachten tegen die vervelende muggen. Te gebruiken op de slaapkamer, in de woonkamer maar ook op vakantie. Vergeet zeker geen anti muggen stekker mee naar het buitenland te nemen, want juist in warmere landen kom je ontzettend veel steekmuggen tegen.

Ook nu weer is navulling los verkrijgbaar. Het is altijd aan te raden om voor de originele navulling te gaan, dus zeker geen namaak. Tenzij je ervan verzekerd bent dat de namaakvulling ook goed met de Citin muggenverjager werkt.

Naar Citin muggenverjager (ook navullingen)

Roxasect Anti-Mug Muggenstekker

  • Verspreidt een citronella geur
  • Prijs: ongeveer € 17 (twee stuks)

Dat Roxasect de beste anti muggen stekker is heeft voornamelijk met de lage prijs te maken. Per twee stuks ben je een stuk voordeliger uit dan andere merken. Deze stekker verspreidt gedurende de nacht een citronella geur. Hiervan is bekend dat muggen er niet van houden, en hierdoor liever een ander slachtoffer zoeken. Het is dan ook aan te raden om deze stekker in de buurt van je bed in het stopcontact te steken.

Werkt effectief, veel gebruikers laten dan ook goede reviews achter. Wel is het even op de maximale gebruiksduur letten. Die zou volgens de verpakking 36 dagen moeten zijn, maar in de praktijk valt dit wat lager uit. Een en ander hangt ook van de mate van gebruik af. Het is verstandig om de muggenstekker overdag uit te schakelen, anders loopt de vulling wel heel snel weg.

Op de eindstreep is Roxasect een prima keuze voor iedereen die het budget liever wat lager houdt.

Bekijk Roxasect Anti-Mug Muggenstekker

Pest Reject – muggen verjagen met geluid

  • Geen geurtjes
  • Prijs: vanaf € 18 (vier stuks)

Al enige tijd is de Pest Reject of een variant hiervan op de markt. Dit is een apparaatje dat je in het stopcontact steekt. Vervolgens verspreidt dit apparaat een ultrasoon geluid. Mensen vangen dit geluid niet op, maar dieren wel. Het werkt hinderlijk voor ratten en muizen, muggen, vliegen en andere insecten.

Op zich zou het niet hinderlijk moeten zijn voor honden, katten en andere huisdieren. Toch is dit niet bewezen, omdat ook deze dieren de hoge frequentie geluiden opvangen. Gebruik een ultrasone insectenbestrijder dan ook niet in een ruimte waar ook huisdieren verblijven.

Er is keuze uit verschillende merken en modellen. De ervaringen met betrekking tot dit product zijn heel divers. Sommigen vinden hem zeer goed werken terwijl anderen nog steeds last hebben van insecten in huis. Bedenk echter dat dit product dieren verjaagt, maar dat ze wel de kans moeten krijgen om weg te komen. Vanwege de lage prijs wel het proberen waard.

Naar Pest Reject

Is een muggenstekker schadelijk?

Bij normaal gebruik is een muggenstekker niet schadelijk. Middelen die biociden bevatten moeten altijd worden toegelaten door het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Koop een veilig product en bestel alleen uit een Nederlandse webshop. Producten die je buiten Europa koopt zijn niet gegarandeerd veilig in gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven